melyik windows 10et érdemes megvenni?

s1h9a8d6e
s1h9a8d6e
én a pro-ban gondolkodom de amiket láttam vannak ilyenek hogy esd version meg oem cd key. most melyik micsoda ? melyiket kéne megvennem?
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
9 hó
Ha itt olvasol, egyiket sem. Más módja is kínálkozhat.Smile
9 hó
Pro ISO ! Smile
9 hó
Ha anyagiak a fontosak,akkor Home,ha nem akkor ProSmile
9 hó
Win10 pro!
9 hó
Win 10 Pro!
9 hó
Ne vedd meg annyit azért nem ér, ha gondolod adok egy win7 ulti kulcsot, még úgyis mindig le lehet frissíteni az akadálymentesítővel,és lesz egy jogtiszta win 10 prod....írj rám üzenetben!
9 hó
Biztos megvan az oka,hogy venni szeretnél W10-et.Nem értem de a te dolgod.
Most egy letöltőoldal címének második fele jutott eszembe:

Idézet

Ingyen szoftver mindennap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?
9 hó
Ha W10-et akarsz venni, elég a kulcsot megvásárolnod, nem kell a dobozos változatot megvenned, mert azt nem éri meg, de a kulcsot megéri.
9 hó
Agyrém amit itt firkáltok!

"Ha itt olvasol, egyiket sem. Más módja is kínálkozhat.Smile"

_itt olvasok és mindenem jogtiszta_

"Ne vedd meg annyit azért nem ér, ha gondolod adok egy win7 ulti kulcsot, még úgyis mindig le lehet frissíteni az akadálymentesítővel,és lesz egy jogtiszta win 10 prod....írj rám üzenetben!"

_fogalmad nincs a jogtisztaságról_


Ha OEM -et veszel vegyél hozzá valamit SSD, HDD, stb akkor lesz hivatalos. Természetesen számlával és COE matricával.
Ha a buxa megengedi inkább a PRO-t javaslom. (távoli asztal, titkosítás stb)
9 hó
Alien8

Ha már hü@e vagy, legalább ne reklámozd!!!

Az infód, ha jól sejtem innen származik?

https://www.pcarena.hu/informaciok/microsoft-oem

Azzal kezdi, hogy hogy az OEM ugyanolyan jogtiszta mint a digit licensz, tehát miről nincs fogalmam?

Az, meg hogy vegyen mellé ezt azt csak üzleti fogás, hogy a cégnek legyen plussz bevétele.....
9 hó
opus25

Ha már személyeskedünk a saját hü@eségedet te reklámozod!

Mitől lesz jogtiszta, ha te adsz neki kulcsot?
Olvass már el licencszerződés legyél kedves te okostojás!
Hihetetlen mennyi baromságot írtok.......
9 hó

Idézet

opus25
opus252 óra
Alien8

Ha már hü@e vagy, legalább ne reklámozd!!!

Az infód, ha jól sejtem innen származik?

https://www.pcarena.hu/informaciok/microsoft-oem

Azzal kezdi, hogy hogy az OEM ugyanolyan jogtiszta mint a digit licensz, tehát miről nincs fogalmam?

Az, meg hogy vegyen mellé ezt azt csak üzleti fogás, hogy a cégnek legyen plussz bevétele.....


Ez király. Sejtésre alapozva lehü@ézni valakit. Grin Grin
(kár, hogy a módosítatlan nem mentettem ki)

#kovetem
#erdekes
#nagyb+lesz
9 hó
Általános használatra a Win 10 pro-t ajánlom. Némileg több lehetőséget kínál, mint a Home. De az erről az oldalról letöltött rendszereket nyugodtan aktiválhatod bármely, az oldalon található aktivátorral. A Microsoft elfogadja aktiváltként, és legálisan használhatod, igaz az aktiválást 180 naponta meg kell ismételni.

*****
Ami pedig a jogtisztaságot illeti. A cégeknek kötelező megvenni nemcsak a Windows rendszert, hanem a többi szükséges programot is, ha nem ingyenes.

Nem tartom valószínűnek, hogy egy átlagfelhasználó, ha meg is veszi a jogtiszta Windowst, plusz 170 ezret fog költeni az Office-ra, vagy Adobe pdf szerkesztőre, mert csak a Reader ingyenes. Ha többet szeretne az ember, azért már fizetni kell, nem is keveset. És még szó sincs más fizetős szoftverről.
Egy átlagfogyasztó - legalábbis Magyarországon - képtelen megfizetni azt az árat, amibe egy minden szempontból teljesen jogtiszta rendszer kerül. Ilyen rendszerrel a lakosság max 1-2 %-a rendelkezik. A többiek gyakorlatilag egyáltalán nem használhatnának Windowst és azzal kompatibilis programokat.

Ne nevezzük hülyének azokat, aki meg tudják, és meg akarják venni, de ne törjünk pálcát azok felett sem, akik a lehetőségeket, kiskapukat kihasználják.
9 hó
Alien8

Igen például attól, mivel MSDN előfizetői kulcsom van, és annyi gépre telepíthetem amennyire csak akarom.
A második meg, hogy ha ezt nem is veszem alapul, hanem kap egy OEM kulcsot ami mondjuk egy 7éve előtelepített gépen volt, ha elfogadja az MS, és megadja a Digitális Licenszt attól lesz jogtiszta.....úgyhogy tanulj már meg olvasni, és értelmezni is!!!
Egy szóval nem írtam azt, hogy az én kulcsomtól lenne jogtiszta, hanem ha lefrissíti megkapja a jogtiszta licenszt, nagy különbség....

Olvastam már szerződést ne aggódj, de neked fölösleges lenne hozzáfogni is, ezzel az értelmi szinttel!!!

Skynet

Igen, te vagy itt a másik nagy kedvencem....másolásból csillagos 5-ös vagy!!!

Az meg csúcs, hogy itt szinte mindenki szaros netes cikkekre hivatkozik folyamatosan...hozzátéve hogy a kedves kollega nem cáfolta a netes tartalmat, mivel dettó egy az egyben ugyanazt adta elő...

Terranova

Hihetetlen lesz tudom, de egy átlag felhasználónak a Home verzió tökéletes, nem véletlen vannak a gamer gépekre is Home verzió telepítve....kivétel talán a HP ő szeret és nem is sajnálja a Pro kiadást is rádobni a gépeire..

Cégeknek kötelező, ne röhögtess már te is!!!!
Békéscsabára járok oktatni a Linamar-hoz, közel 6 milliárdos nettó árbevételű a cég, tudod milyen jogtisztaság van ott?
Kapják a vevőtől a gépeket oprendszerrel,(angol-német nyelvűek, klaviatúrából van még szlovák is) majd GIOP-os állami támogatásra pályáznak win op kulcsokra....ez a magyar valóság!!!!
9 hó
@Opus25

Látom, beindultál. Smile
Nem áll szándékomban vitatkozni veled.
Akinek megfelel a Home, tegye fel azt, akinek nem elég, és kell a Pro, tegye fel azt.

Idézet

"Szabad ember szabad országban azt tesz, amit szabad!"


Az, hogy mit ír elő a törvény, és mit tesznek a cégek, az két különböző dolog.
9 hó
Én ugyanezt nem mondhatom el rólad, de nem is akarom. Könnyen megy nálad mások degradálása, ismeretlenül. Nekem is, nyugi. Csak nem mindegy mi van a háttérben.
Igen, élvezem a témába vágó sületlenségeidet. Tényleg utána olvashatnál a jogtiszta Windows operációs rendszer birtoklásának, mert ez nem az:

Idézet

A második meg, hogy ha ezt nem is veszem alapul, hanem kap egy OEM kulcsot ami mondjuk egy 7éve előtelepített gépen volt, ha elfogadja az MS, és megadja a Digitális Licenszt attól lesz jogtiszta.....úgyhogy tanulj már meg olvasni, és értelmezni is!!!

Kitől, hogy, miért kapja? Elfogadja az MS? Igen, lehet. Sokak kedvenc női hangja megadja nekik amit szeretnének.
Ettől ez nem jogtiszta.
De ezzel te is tisztában vagy, ugyebár? Smile
9 hó
Skynet

Én tényleg csípem a búrád, ez most komoly kérdés volt?
Értem én az iróniát is, nincs is ezzel semmi gond..Smile

Mivel annyira szaki vagy állítólag másold be a birtoklás jogi szabályait..Smile

Sületlenségeim száma nem vetekszik a te általad javasolt baromságokkal..Smile
Persze általánosságba véve..Smile

Persze ha annyira vásárolni szeretne a kérdező, vegyen belátása szerint, nüansznyi eltérések vannak csak a különböző kiadások között....
Ha engem kérdezne én más szempont alapján döntenék op rendszert illetően, mégpedig a használt, illetve használni kívánt szoftverek, alkalmazásokat kellene ilyenkor figyelembe venni, melyikkel kompatibilis stb, és aszerint dönteni....
9 hó
Nagyon Király troll fesztivál .GrinThumbs up Tisztelet a kivételnek !
Én azért írtam csak ennyit : Rro ISO
Mert ezt már az elején láttam , hogy egy vita generátor kérdés !
Semmi gép adatok x86 vagy 64 legyen , de ott a kérdés hom pro...... .Van gépigény eltérés mekkora ?
A pro névben benne hogy jobb lehet , ez is megtenné bár a kérdező már látott ilyesmit kérdése előtt szerintem ! Smile
Írjatok még hozzá neki / egymásnak lelkesen olvasom ! Grin
Kiosztottam gyorsan 3 lájkot is !
9 hó
Nem semmi veszekedés alakult ki, amúgy lejön - ESD OEM fogalmak keverése - hogy nem nagyon ért a dologhoz miért nem egyből egy win 10 LTSB enterprise verziót ajánlottok? Smile

A legjobb tanács: keress valakit az ismerőseid között (ha nem tudsz konkrét személyt akkor a fészbukk üzenőfaladra írd ki: Tud valaki segíteni windows 10 telepítésben, beállításban, válaszokat privátban kérem!) Aztán ha jelentkezik valaki akkor lehetőleg személyesen te meg ő meg a gép összeültök és megcsináljátok ha te is ott vagy akár meg is tanulhatod mit, hogyan kell csinálni és legközelebb már neked is fog menni.
9 hó
Jót röhögtem!
Havernak leadtam az infót majd szétnéznek Békéscsabán....
9 hó
Alien8 Hát ehhez nem sok ész kellett...Ja, én a Microsofttól vettem 4db. Windows kulcsot. A számla jött a letöltési link és az aktíválló kulcs E.mailba. A COA matrica felejtős...Smile Ja! Ha letöröltem volna az E-mailt, hogyan is bizonyítom az eredetiséget?
9 hó
Szia!

Én alapvetően a Home-ot elégnek tartom, de ha kell olyasmi ami a Pro-ban van és a Home-ban nincs (pl. távoli asztali kapcsolat szerver futtatása), akkor válaszd a Pro-t, de olyasmiért plusz pénzt kiadni amit sosem használnál, nyilván nincs értelme. Ez eseten az ESD valószínűleg a digitális licencet jelentheti, ergo ilyenkor csak digitálisan fogod tudni letölteni a rendszer telepítőjét, plusz mellé valamilyen digitális elismervény jár, ami igazolja az eredetiséget. OEM esetében kapsz egy telepítő DVD-t és azon felül egy papír tokot, amelyhez társul egy hologramos matrica, amin rajta van maga a termékkulcs is (ez az elismervény, vagy eredetiséget igazoló tanúsítvány).

Hogy ezeket közül melyiket választod, az teljesen mindegy (mindkettőének megvan ez alapján az előnye), csak bizonyosodj meg róla, hogy jár mellé az elismervény/tanúsítvány.
9 hó
A kialakult vitára:
Hát azért én is sajnálom, hogy nem olvashatom az eredeti hozzászólásokat. Na de ha már itt vagyok, szeretnék pár kérdést tisztázni ezzel a kialakult jogtiszta vitával kapcsolatban is, mert úgy tűnik, eléggé a maguk szájíze szerint értelmezik néhányan.

Alapvetően a Windows esetében, hogy valóban jogtisztának számítson a rendszered, ahhoz kell, hogy legyen már valamilyen előbb is említett eredetiséget igazoló tanúsítványod/dokumentumod. Ha csak van egy kulcsod, az önmagában arra elég, hogy kapj egy aktivált és működő Windowst, de valóban jogtiszta az attól még nem lesz.

Ahogy írtam, ez a tanúsítvány OEM esetében általában egy papírtok plusz hologramos matrica (kép alább). A szintén átlagfelhasználóknak elérhető Retail kiadás esetében ugyanerre a kemény-doboz szolgál. A különböző mennyiségi kiadások esetében pedig, van erre egy dokumentum, vagy szerződés, például az MSDN hozzáférésnél is egy szerződés igazolja, hogy te jogosult vagy rá.

www.cclonline.com/content/campaigns/win-key-example.png

Viszont ha ez nincs meg, valójában nem beszélhetünk jogtiszta Windowsról. Ahogy akkor sem, ha valaki adományoz másnak egy kulcsot, hiszen az adományozott nem tudja igazolni semmivel az eredetiséget. De ugyan ez a helyzet a Windows 10-re felfrissített rendszerekkel is, ha nem tudod igazolni a Windows 7/8-as rendszered hitelességét, akkor megint csak valójában nem jogtisztán frissítettél...

Az persze teljesen más kérdés, hogy otthoni felhasználóknál ki fogja ezt ellenőrizni (nyilván senki), de ha a valódi jogtisztaság a kérdés, akkor a válasz: nem, nem lesz az.
9 hó
Szia Driver!
Nem mondom azt, hogy nem igaz amit írtál...
Én mikor 30 euróért adták a windows 8-at, vettem 4-et.
Ezt telepítettem a gépeimre amit nem legális rendszerrel kaptam,
de jogtisztává akartam tenni.
Nyilván ezek lettek polírozva Windows 10-ig és a különböző változatáig.
A Microsofttól többször kértem tanácsot, aktiválásba is.
Egy alkalommal volt olyan problémám, hogy nem akarta aktiválni, majd bediktáltatta
a regisztrációs kulcsot és rákérdezett, hogy ez miféle kulcs? Mondtam neki, hogy amit megrendeltem
tőletek, majd kiküldték egy másik ország nevében, majd egy harmadik ország küldte a számlát...
Nekem azóta semmi matrica, meg csík nem kell, használom a rendszereket és bár gépembe engedélyemmel, többször
is beléptek segíteni, soha nem ért kritika.
Természetesen a a megrendelt kulcsok E-mailjait őrzöm, sőt ki van nyomtatva szállítási szám stb...

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 9 Vendég
  • 312 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 15,995 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!