MSAct++ progi milyen úton aktivál?

opus25
opus25
Sziasztok!

Ez a kis progi milyen módon aktiválja a Win-t, vagy épp az office-t?
Ez valamiféle KMS progi, azért kérdem mert elméletben azt olvastam, hogy Mak kulccsal is aktivál, csak kérdés hogyan teszi, ismeri ezt valaki?
9 hó
Ha kódot adsz neki rendesen , ha rá bízod 180 nap kms-re hajaz kód nélkül ! Smile
9 hó
Zsombi33

Értem, köszi szépen, és ha Mak kulcsot adsz neki, azt is KMS úton aktiválja?
9 hó
Ha van érvényes kulcsom minek aktiváljam ezzel? Az én tulajdonú, matricás kulcsom nem kerül kozhasznalatba? Gondolom ez a program is lóg a neten.
9 hó
Nortek: Talán tudnád vele aktiválni, de értelme abban az esetben az év világon semmi. OEM kulcshoz eleve minek kéne aktivátor? Grin

Idézet

Értem, köszi szépen, és ha Mak kulcsot adsz neki, azt is KMS úton aktiválja?

Nem, a kettő teljesen más.
MAK kulcs: Mennyiségi kulcs, amivel több, de limitált számú Windowst lehet aktiválni tartósan. Az aktiválás ez esetben a Microsoft szervereihez kapcsolódva történik, ha pedig a kulcs eléri a limitet, már nem lehet vele újraaktiválni a rendszert.

KMS: Szintén mennyiségi kulcs, és egyben egy aktiválási szolgáltatás. Ebben az esetben a gép abban a tartományban lévő KMS szerver segítségével aktiválja hitelesíti/magát (vagyis nem az MS szerverein keresztül). Tehát egy aktivátor ami tud KMS szervert futtatni, el tudja érni, hogy a gép lényegében teljesen önmagát hitelesítse és így aktiválja. De lehet az interneten is futó KMS szervereket találni. Az egyetlen hátránya, hogy 180 napig érvényes egy aktiválás, de ugyebár végtelenszer megismételhető...
9 hó
No közben leteszteltem a saját gépemen, érdekes lett a végeredmény....
A windows-om mak kulcs megadása után Mak útvonalon aktiválta, de az Office-t annak ellenére KMS lett, hogy Mak kulcsot adtam meg neki.....úgyhogy nálam tuti felejtős lesz....
9 hó
Driver
Tudom, hogy nem kell ezzel aktívalni. Azért, kérdeztem, mert fenti két fél jó válaszokat szokott adni. Kíváncsiság hajtott.
9 hó
Nagyon szépen köszi!
Grin

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 1

loyalhudy

  • 6 Vendég
  • 312 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 15,995 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!