MSAct++ progi milyen úton aktivál?

Sziasztok!

Ez a kis progi milyen módon aktiválja a Win-t, vagy épp az office-t?
Ez valamiféle KMS progi, azért kérdem mert elméletben azt olvastam, hogy Mak kulccsal is aktivál, csak kérdés hogyan teszi, ismeri ezt valaki?
Zsombi3313 napja
Ha kódot adsz neki rendesen , ha rá bízod 180 nap kms-re hajaz kód nélkül ! Smile
opus2513 napja
Zsombi33

Értem, köszi szépen, és ha Mak kulcsot adsz neki, azt is KMS úton aktiválja?
Nortek12 napja
Ha van érvényes kulcsom minek aktiváljam ezzel? Az én tulajdonú, matricás kulcsom nem kerül kozhasznalatba? Gondolom ez a program is lóg a neten.
Driver11 napja
Nortek: Talán tudnád vele aktiválni, de értelme abban az esetben az év világon semmi. OEM kulcshoz eleve minek kéne aktivátor? Grin

Idézet

Értem, köszi szépen, és ha Mak kulcsot adsz neki, azt is KMS úton aktiválja?

Nem, a kettő teljesen más.
MAK kulcs: Mennyiségi kulcs, amivel több, de limitált számú Windowst lehet aktiválni tartósan. Az aktiválás ez esetben a Microsoft szervereihez kapcsolódva történik, ha pedig a kulcs eléri a limitet, már nem lehet vele újraaktiválni a rendszert.

KMS: Szintén mennyiségi kulcs, és egyben egy aktiválási szolgáltatás. Ebben az esetben a gép abban a tartományban lévő KMS szerver segítségével aktiválja hitelesíti/magát (vagyis nem az MS szerverein keresztül). Tehát egy aktivátor ami tud KMS szervert futtatni, el tudja érni, hogy a gép lényegében teljesen önmagát hitelesítse és így aktiválja. De lehet az interneten is futó KMS szervereket találni. Az egyetlen hátránya, hogy 180 napig érvényes egy aktiválás, de ugyebár végtelenszer megismételhető...
opus2511 napja
No közben leteszteltem a saját gépemen, érdekes lett a végeredmény....
A windows-om mak kulcs megadása után Mak útvonalon aktiválta, de az Office-t annak ellenére KMS lett, hogy Mak kulcsot adtam meg neki.....úgyhogy nálam tuti felejtős lesz....
Nortek11 napja
Driver
Tudom, hogy nem kell ezzel aktívalni. Azért, kérdeztem, mert fenti két fél jó válaszokat szokott adni. Kíváncsiság hajtott.
opus259 napja
Nagyon szépen köszi!
Grin
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 7

klrt, hankock, bandi1969, g0302, ikg, Balint69, Mesant

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!