Edge böngésző

Sziasztok.

Információ kellene nekem egy hiba okáról. Mutatok képeket is. Jön az első.
i.imgur.com/RY83Zqu.png

Itt látszik, hogy a VIP-be akarok bejelentkezni. Amikor rákattintok akkor csak egy új fület nyit meg, de nem adja be a belépési felületet.
i.imgur.com/V46u3se.png


A hiba okára lennék kíváncsi, és arra, hogy másnál is fentáll e ez a gond az Edge böngészőben. Ha ez rendben lenne, akkor én nem használnék másik böngészőt sem. Tehát nem azt akarom hallani, hogy használjak másik böngészőt Smile mert nem ez a kérdésem. Az okra, és a megoldásra lennék kíváncsi Smile
Köszönöm előre is a segítséget.
Mivel most egy bővítményem sincs így ez sem lehet a hiba oka. Persze az Internet Explorer az megnyitja, de én az Edgével szeretném használni.
Driver · 2 év
A Microsoft Edge sajnos egyáltalán nem támogatja az FTP-t, ezért nem működik. Ha feltétlenül böngészőn keresztül szeretnél belépni, akkor olyat kell használni, ami még támogatja ezt (IE, Chrome, Firefox stb.), vagy értelemszerűen egy FTP klienst, mint FileZilla, vagy a Total Commander is tökéletes erre a célra. A Támogatás és VIP oldalon az FTP beállítása pontban utóbbiak használatáról és beállításáról található némi infó.
Skynet · 2 év
Ha az IE megnyitja akkor nem függ össze a tagságoddal, amiről értesítettek már esetleg.
Fórum motor bugja lehet, vagy felugró ablakok tiltása esetleg.
Inkább az elsőre szavaznék.
bercike34 · 2 év
Kipróbáltam a felugró ablakok tiltását, vagyis ideiglenesen engedélyeztem, de így sem jeleníti meg a belépési felületet. Köszönöm a jó gondolatodat.
Skynet · 2 év
Akkor marad a fórum bug (szólj Drivernek), vagy esetleg a vírusirtód nem engedi a felugrót (átmenetileg kapcsold ki)?
bercike34 · 2 év
Kikapcsoltam ideiglenesen is a vírusírtómat, de ugyanúgy maradt a problémám. Viszont akkor megkérdeznélek, hogy nálad jó, működik a vip elérés Edgéből?
Skynet · 2 év
Ha tudsz várni 5 perecet ...
lacko9691 · 2 év
Foxal belép rendesen.Smile Opera sem fogadja a belépő kódot.
Edge ugyan az mint nálad, értettem a kérdésedet.Smile
bercike34 · 2 év
lacko9691
Nem ez volt a kérdésem Smile
bercike34 · 2 év
lacko9691
Köszönöm a válaszod. Erre voltam kíváncsi, mert akkor jó eséllyel az oldallal lehet valami, estleg egy bug. Ezt nem tudom.
Skynet · 2 év
ftp://server.oprend.hu címen nekem sem jeleníti meg a logint. Drivernek címezz üzenetet.
bercike34 · 2 év
Skynet
Akkor felveszem a kapcsolatot ebben a kérdésben driver-el, mert ő intézi az oldal bajait Smile Köszönöm a visszajelzéseiteket srácok.
bercike34 · 2 év
Felvettem a kapcsolatot levélben Driver-el, aztán majd látjuk, hogy mi lesz a megoldása ennek a dolognak, ami nem csak nálam van.
bercike34 · 2 év
Köszönöm a válaszod. Akkor maga a böngésző a ludas ebben a kérdésben Smile
Skynet · 2 év
Filezilla, a TC ftp elérése a tetű sebessége alatt van.

Zsombi33 FF alatt tökéletesen megy nekünk is.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!