Két megjelenítő csatlakoztatása egy videokártyára?

bali1999
bali1999
Üdv.
A videokártyámhoz szeretném egyszerre csatlakoztatni a monitort és a TV-t is.
A monitort rákötöttem DVI-n keresztül a TV-t HDMI-n.
Az a probléma, hogy mikor megnyomom a Win+P kombinációt, beállítom hogy csak a Számítógép legyen, akkor eltűnik a monitorról a kép, és csak a TV-n lesz.
Be tudnám valahogyan úgy állítani, hogy ha "csak a számítógépre" teszem, akkor csak a monitorom menjen, és ha "csak kivetítőre" akkor pedig csak a TV menjen?
Hiába állítottam be, hogy a monitorom (Dell) legyen az elsődleges, akkor is a TV-re tesz át mindent ha arra rakom hogy csak a számítógép.

i.imgur.com/m9lWhyz.png
3 hó
Én úgy tudom hogy nem lehet, ha HDMI -vel van csatizva valami akkor mindenképp az lesz az elsődleges(Számítógép), megszokás kérdése és nem fog zavarni.
3 hó
3 hó
Köszi a válaszokat, próbáltam már kb mindent, azokat is amik Skynet által linkelt oldalon vannak írva, de nem segített. Akkor azt hiszem el kell fogadnom hogy a HDMI magasabb mint a DVI. (sajnos nekem sincs a monitoron HDMI port, csak dvi meg vga)
3 hó
Azért linkeltem, mert Driver ott leírja a lényeget. A monitorodon van DP port is, de az nincs a kártyádon.
Még mindig a GTX750 van? nVidia vezérlőpultban sem lehet átállítani?
3 hó
Sajnos a leírt összeállításban nem fog összejönni. A legegyszerűbb ha megkettőzésen hagyod és ami nem kell lekapcsolod.
3 hó
Igen, még mindig a GTX750 van. Már szétnéztem az nVidia vezérlőpultjában, de ott sem találtam semmit.
3 hó
Már bocs hogy ilyet merek kérdezni de nem teljesen mindegy hogy van elnevezve a Win+P menüben?! Grin Semmiféle hátránya nincs a dolognak, pont így használom én is jó pár éve Grin
3 hó
Végül is mindegy, de megszokásból is meg jobban mutat úgy. De ha úgy vesszük mindegy, a lényeg hogy müködik mind a kettő egyszerre. Csak az a fura, hogy ha úgy kapcsolom ki hogy a fő monitor megy csak, akkor is a következő bekapcsolásnál a fő monitor fekete, a másikon mutatja az indítási folyamatot, és csak akkor kapcsol át a fő-re amikor bekapcsolt a Windows .
3 hó
Az érdekes, nekem pl mindkettőn megy a bootolás de a bejelentkező képernyő már csak azon jelenik meg amin kikapcsolás előtt volt, valószínű ez már VGA függő dolog.

Hirdetés

Válasz küldése

Csak bejelentkezett felhasználók küldhetnek választ.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

loyalhudy, Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!