Két megjelenítő csatlakoztatása egy videokártyára?

Üdv.
A videokártyámhoz szeretném egyszerre csatlakoztatni a monitort és a TV-t is.
A monitort rákötöttem DVI-n keresztül a TV-t HDMI-n.
Az a probléma, hogy mikor megnyomom a Win+P kombinációt, beállítom hogy csak a Számítógép legyen, akkor eltűnik a monitorról a kép, és csak a TV-n lesz.
Be tudnám valahogyan úgy állítani, hogy ha "csak a számítógépre" teszem, akkor csak a monitorom menjen, és ha "csak kivetítőre" akkor pedig csak a TV menjen?
Hiába állítottam be, hogy a monitorom (Dell) legyen az elsődleges, akkor is a TV-re tesz át mindent ha arra rakom hogy csak a számítógép.

i.imgur.com/m9lWhyz.png
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
Criosphinx · 1 év
Én úgy tudom hogy nem lehet, ha HDMI -vel van csatizva valami akkor mindenképp az lesz az elsődleges(Számítógép), megszokás kérdése és nem fog zavarni.
bali1999 · 1 év
Köszi a válaszokat, próbáltam már kb mindent, azokat is amik Skynet által linkelt oldalon vannak írva, de nem segített. Akkor azt hiszem el kell fogadnom hogy a HDMI magasabb mint a DVI. (sajnos nekem sincs a monitoron HDMI port, csak dvi meg vga)
Skynet · 1 év
Azért linkeltem, mert Driver ott leírja a lényeget. A monitorodon van DP port is, de az nincs a kártyádon.
Még mindig a GTX750 van? nVidia vezérlőpultban sem lehet átállítani?
Alien8 · 1 év
Sajnos a leírt összeállításban nem fog összejönni. A legegyszerűbb ha megkettőzésen hagyod és ami nem kell lekapcsolod.
bali1999 · 1 év
Igen, még mindig a GTX750 van. Már szétnéztem az nVidia vezérlőpultjában, de ott sem találtam semmit.
Criosphinx · 1 év
Már bocs hogy ilyet merek kérdezni de nem teljesen mindegy hogy van elnevezve a Win+P menüben?! Grin Semmiféle hátránya nincs a dolognak, pont így használom én is jó pár éve Grin
bali1999 · 1 év
Végül is mindegy, de megszokásból is meg jobban mutat úgy. De ha úgy vesszük mindegy, a lényeg hogy müködik mind a kettő egyszerre. Csak az a fura, hogy ha úgy kapcsolom ki hogy a fő monitor megy csak, akkor is a következő bekapcsolásnál a fő monitor fekete, a másikon mutatja az indítási folyamatot, és csak akkor kapcsol át a fő-re amikor bekapcsolt a Windows .
Criosphinx · 1 év
Az érdekes, nekem pl mindkettőn megy a bootolás de a bejelentkező képernyő már csak azon jelenik meg amin kikapcsolás előtt volt, valószínű ez már VGA függő dolog.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

Vivid, Zsozso77, Lali, artificintel19

  • 10 Vendég
  • 183 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,724 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!