szaggató kép

Sziasztok!
A problémám az, h. ha filmet nézek a laptopomon és gyors mozgás van a jelenetben, a kép bizonyos részén szaggat, ugrál a kép.
Ez csak linuxon és a chrome böngészőben tapasztalható. Csak az a baj, h. a windows-t és a firefoxot is utálom, pedig ott nincs ez a gond. Windows-on akkor sincs ez a baj, ha chrome-ot használok, ill. linuxon sincs baj, ha firefoxban megy a film, csak ha a két kedvencem együtt van: a linux és a Chrome. A laptopom Dell Latitude E4310, és Peppermint OS van rajta.
Segítségeteket, ötleteiteket előre is köszi: István
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
opus25 · 1 év
Szia

Egy kérdés, a rendszerednek megfelelő verziót telepítetted? Mert a Linux verzióhoz illőt kell telepítened, más tippem nincs.

https://www.google.com/chrome/

Ha itt a kék letöltés alatti, A Chrome letöltése másik platformra-ra kattintasz egyből ki tudod választani a te Linuxodhoz valót....gondolom én.

"

A Chrome letöltése Linux rendszerhez

Debian / Ubuntu / Fedora / openSUSE
Kérjük, válassza ki a letölteni kívánt csomagot:
64 bit .deb (Debian/Ubuntu operációs rendszerhez)
64 bit .rpm (Fedora/openSUSE operációs rendszerhez)

Nem Debian/Ubuntu vagy Fedora/openSUSE operációs rendszert használ? Elképzelhető, hogy itt talál egy, a közösség által támogatott verziót a rendszeréhez.
"
Alien8 · 1 év
Fordítsd újra a kernelt.
ssteve · 1 év
Szia opus25!
A linux előre telepített chromium böngészőt használom, de amikor a chrome-ot használtam, akkor is a debian/ubuntu rendszerhez tartozót töltöttem le (a peppermint az ubuntun alapul), de mind 2 esetben jelentkezett ez a gond.
ssteve · 1 év
Szia Alien8!
Mit jelent az, h. fordítsam újra a kernelt? (Kezdő linuxos vagyok.)
Skynet · 1 év
Újra íratod a telepített rendszered kerneljét (rendszermag), a saját gépednek megfelelően. Aztán telepíted és ...
Egy jó pár program, egy mag, parancsok ismerete, türelem kell hozzá.
Nézz körbe.
https://distrowatch.com/table.php?dis...peppermint

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

Vivid, bandi1969, Wolawola, vizesember

  • 18 Vendég
  • 199 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,724 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!