Windows boot menü

Csabi1984
Csabi1984
Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok mivel lehet kreálni egyszerűen Boot menűt amivel kitudnám választani,hogy melyik rendszer induljon el.

Az a helyzet,hogy a főnököm behozta a gépét amin volt egy Windows 7 rendszer. Be lett építve egy SSD meghajtó amire Windows 10 lett telepítve és eléggé idegesítő,hogy F12-vel lehessen kiválasztani a bootolandó meghajtót.
9 napja
Most már semmivel.
marad az F12
9 napja
Mi lett volna a megoldás?
9 napja
Egy meghajtón automatikus a bootválasztó menü, így meghajtót kell választani.Smile
9 napja
Ebben a cikkben lehet találsz megoldást.
http://dirtywindows.hu/2013/12/07/boo...nalataval/
9 napja
Két lemez, két rendszer?
Úgy marad.
Ezért javítottam a EBCD posztot.
8 napja
Az EASYBCD 2.3 tudja a boot választást.
7 napja
Igen, ezt írtam én is @joco47. De ez két meghajtó, két rendszer.
6 napja
Igen két meghajtó két rendszer! Talán az működhetett volna ha mondjuk a Win10 boot fájlba beírtam volna a Windows 7 boot elérhetőségét. De ennyire nem vagyok jártas.
6 napja
Szerintem aki dual bootban telepít az egy meghajtóra telepíti, miért tenné külön vinyóra? Én már ezt sem értem, az meg miért meglepő, hogy választani kell, ha már volt olyan béna, hogy két külön vinyóra telepít, ehhez nem kell diploma, hogy az biz úgy fog csak működni.
6 napja
Kedves Opus25!
Nem emlékszem rá,hogy bármiféle rossz szóval minősítettelek úgy,hogy ez a" ha már volt olyan béna" megjegyzés kicsit sértő a szememnek!
6 napja
Opus25 egy weboldalon vannak jártasabbak, jártasak, rutinosak, kezdők stb. Azért mert az egyiknek kérdése van, azért nem kell leszólni. Ha Ő így gondolta, ahogy gondolta és segítség kell neki, akkor vagy segítünk és elmagyarázzuk, mi hogyan miért, vagy nem szólunk egy szót sem. De a saját jártasságodat nem abban árulod el, hogy mennyire béna a másik és ennek hangot is adsz. Olvass vissza, rajtad kívül aki hozzászólt, mindenki segített. Te nem.
5 napja
Csabi1984

Ezer bocs, nem sértésnek szántam, de ha ilyen jut eszedbe előbb nézz utána, jobban jársz.

Javaslatom, töröld a franca az SSD-én lévő win 10-et ha jól rémlik, és a gond meg van oldva. Lehet próbálkozni mindenféle állítgatással, de szerintem fölösleges, vagy tedd újra az egészet az SSD-re ha fontos a gyorsaság.....a dirtywindows-os oldalon tényleg extra részletesen le van írva minden a dual boot-os telepítésről ha ezeket legközelebb betartod, semmi gondod nem lesz!
5 napja
Szia! Én sem vagyok híve a 2 rendszeres megoldásnak ha csak nem olyanról van szó,hogy valami fontos dolog csak az egyiken működik.
Lényegében nincs is jelentősége mivel akinek telepítettem a Windows 10 rendszert azt szeretné elsődleges rendszernek de ez most így is müködik!

Válasz küldése

Csak bejelentkezett felhasználók küldhetnek választ.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

zolie

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!