Windows boot menü

Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok mivel lehet kreálni egyszerűen Boot menűt amivel kitudnám választani,hogy melyik rendszer induljon el.

Az a helyzet,hogy a főnököm behozta a gépét amin volt egy Windows 7 rendszer. Be lett építve egy SSD meghajtó amire Windows 10 lett telepítve és eléggé idegesítő,hogy F12-vel lehessen kiválasztani a bootolandó meghajtót.
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
Alien8 · 1 év
Most már semmivel.
marad az F12
Csabi1984 · 1 év
Mi lett volna a megoldás?
lacko9691 · 1 év
Egy meghajtón automatikus a bootválasztó menü, így meghajtót kell választani.Smile
Ragathol · 1 év
Ebben a cikkben lehet találsz megoldást.
http://dirtywindows.hu/2013/12/07/boo...nalataval/
Skynet · 1 év
Két lemez, két rendszer?
Úgy marad.
Ezért javítottam a EBCD posztot.
joco47 · 1 év
Az EASYBCD 2.3 tudja a boot választást.
Skynet · 1 év
Igen, ezt írtam én is @joco47. De ez két meghajtó, két rendszer.
Csabi1984 · 1 év
Igen két meghajtó két rendszer! Talán az működhetett volna ha mondjuk a Win10 boot fájlba beírtam volna a Windows 7 boot elérhetőségét. De ennyire nem vagyok jártas.
opus25 · 1 év
Szerintem aki dual bootban telepít az egy meghajtóra telepíti, miért tenné külön vinyóra? Én már ezt sem értem, az meg miért meglepő, hogy választani kell, ha már volt olyan béna, hogy két külön vinyóra telepít, ehhez nem kell diploma, hogy az biz úgy fog csak működni.
Csabi1984 · 13 hó
Kedves Opus25!
Nem emlékszem rá,hogy bármiféle rossz szóval minősítettelek úgy,hogy ez a" ha már volt olyan béna" megjegyzés kicsit sértő a szememnek!
Mesant · 13 hó
Opus25 egy weboldalon vannak jártasabbak, jártasak, rutinosak, kezdők stb. Azért mert az egyiknek kérdése van, azért nem kell leszólni. Ha Ő így gondolta, ahogy gondolta és segítség kell neki, akkor vagy segítünk és elmagyarázzuk, mi hogyan miért, vagy nem szólunk egy szót sem. De a saját jártasságodat nem abban árulod el, hogy mennyire béna a másik és ennek hangot is adsz. Olvass vissza, rajtad kívül aki hozzászólt, mindenki segített. Te nem.
opus25 · 13 hó
Csabi1984

Ezer bocs, nem sértésnek szántam, de ha ilyen jut eszedbe előbb nézz utána, jobban jársz.

Javaslatom, töröld a franca az SSD-én lévő win 10-et ha jól rémlik, és a gond meg van oldva. Lehet próbálkozni mindenféle állítgatással, de szerintem fölösleges, vagy tedd újra az egészet az SSD-re ha fontos a gyorsaság.....a dirtywindows-os oldalon tényleg extra részletesen le van írva minden a dual boot-os telepítésről ha ezeket legközelebb betartod, semmi gondod nem lesz!
Csabi1984 · 13 hó
Szia! Én sem vagyok híve a 2 rendszeres megoldásnak ha csak nem olyanról van szó,hogy valami fontos dolog csak az egyiken működik.
Lényegében nincs is jelentősége mivel akinek telepítettem a Windows 10 rendszert azt szeretné elsődleges rendszernek de ez most így is müködik!
bandi1969 · 13 hó
Egy vinyóra vagy SSD-re kell tenni a két rendszert.
Először mindig a régebbit és jöhet az újabbik!
KnYghT · 13 hó
Amelyik winyót szeretnéd hogy folyton az bootoljon ott Parancssor rendszergazdaként és beírod "bcdboot x:\windows" idézőjelek nélkül
x:\ = a másik windows meghajtójának a betűjele amit indítani szeretnél
Windows = az a mappa ahol a telepített windows fellelhető

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 6

Zsozso77, nagyrobe, palicz910, laci6996, szistvan1, Aritea

  • 12 Vendég
  • 183 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,724 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!