Windows 7 - Vírusirtó + tűzfal kombót keresek

op
op
Melyen biztonsági csomagot ajánlanátok egy nem izmos 64 bites Win 7 Ultimate rendszerre? Fontos!
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
10 hó
Eset Security, arányilag jól véd, és nem eszi fel a gépet, de azért pontosabb válaszért, jó lenni tudni, mennyi ramod van, és milyen a procid.
10 hó
Comodo Internet Security Free
Évek óta használom, szerintem teljesen jó.
10 hó
Avast ! Smile
10 hó
Én ajánlanám neked az Eset Internet Security-t. Jól véd, és nem fogyaszt sokat.
i.imgur.com/ioR3ZGn.png
10 hó
Köszönöm a válaszokat!
A gépbe asszem úgy 2 GB RAM van, de nem tudom pontosan, nem én használom
Az esetet próbáltam, sikeresen települt, de minden windows indításnál elindult, majd bezáródott, és ez végtelen ciklusban. Tehát ezt usinstalláltam.
10 hó
2 Giga RAM -ra ki tett fel 64 bites rendszert? Grin Hülyeség alapból...
A javaslatom amúgy Kaspersky Free vagy ESET nod 32
10 hó
Panda Cloud+Windows tűzfal
10 hó
Nézd meg a Panda Protection-t. Még annyit sem fogyaszt, mint az Eset, és az av-comparatives.org szerint július-novemberben a legjobb.
10 hó
@bercike34 : Azt ott a folyamatokban hiába nézed, amúgy is ott van alatt a service is amivel együtt kb 60MB-ot fogyaszt ami pont ideális amúgy, a részleteknél kell nézni és bekapcsolni a Munkakészlet oszlopot, az a valós lefoglalt memóriája.

Itt jegyezném meg hogy a Panda lehet 20MB-ot eszik de úgy fogja a gyengébb gépeket mint állat, a gyakorlatban azok a Védelmek terhelik legkevésbe a gépet amik legalább 100-150 MB-ot betáraznak maguknak, bár jelen esetben itt 100MB is számít a kevés RAM miatt.
10 hó
Eset Internet Security (vírusirtó + saját tűzfal egyben)
10 hó

Idézet

Itt jegyezném meg hogy a Panda lehet 20MB-ot eszik de úgy fogja a gyengébb gépeket mint állat,...

Itt megjegyezném, hogy Asus Eee pc-n (Intel Atom proc+2GB) kiválóan megy a Panda Cloud Windows 7 Starteren. Smile
Mint tudjuk, hogy az Intel Atom 1,66 GHz és a 2GB az osztott a VGA-val.
Ha ez nem tetszik, akkor használj Bitdefender Free + Windows tűzfal.
10 hó
Ismerem azt a Laptopot, no comment...oda már idegrendszer kell, persze elindítani 480p -be valamit meg 1-2 fórumot olvasgatni jó, nem kritizálni akartam ezzel de katasztrófa az ma már Smile Amúgy a Bitdefender free még tényleg jó.
10 hó
Egy kerékpár üzletben megy a gép másodiknak és az emailben leadott rendelések összefésülése megy rajta, a gyártók, forgalmazók oldalain. Ez úgy alapban 8-10 nyitott lap bejelentkezve.
10 hó
Csak szólok, hogy arra a rendszerre feltettem a Comodo megoldását, frissítettem, lefutott a gyorsteszt is, jónak tűnik eddig minden.
10 hó
Én a Kaspersky Internet Security-t ajánlanám, 4 éve azt használom, évi 10-15 ezer Ft. Feltéve ha eredetire gondoltál.
10 hó
2 GB RAM 64Bit rendszernél nem éppen jó választás a Kaspersky.

i.imgur.com/LBblMMh.png
10 hó
Úgy tudom, a rendszert még anno egy szervizben telepítették, de nem voltak a helyzet magaslatán.
9 hó
A Comodo nem egy rossz választás, csak egy picit érteni is kell hozzá. Ha olyanhoz kerül aki abszolút nem érti a témát, akkor nem ajánlom, de ha valaki tudja felügyelni, akkor nincs vele probléma. Főképp a virtuálisan gépében (sandbox) futó esetlegesen megfogott kártevőkre érdemes ilyen tekintetben odafigyelni, mert ha az nem kerül ürítésre belassulhat a rendszer. De alapvetően nagyon erőforrás kímélő és az utóbbi miatt jól is véd.
9 hó
Én ezt már meg sem mertem említeni amit @Driver, irdatlan durva beállítási opciói vannak, és még alapértelemzetten is össze vissza kérdez minden szarra, kicsit olyan mint 360 TS, röhej hogy mai napig a GOG-os telepítőket blokkolná, ezt a kettőt sosem ajánlom senkinek, szinte minden védelmet kipróbáltam már(tesztelésképpen) tehát tök hülye nem vagyok hozzá, de a Comodo az kicsit más világ. De ez örök "vita" téma lesz hogy ki milyen védelmet használ, szeret, és ajánl, igazából nem is akartam ide komizni de aztán mégis.....végére még annyit hogy én az Avira Pro -ban még életemben nem csalódtam, most is ez megy mert aki emellett haza vágja a rendszert annak csak gratulálni tudok Smile
9 hó
Sziasztok!
@g0302, nem értek egyet az állítással, mert nekem az 1GB. RAM-os 32bit-es WinXp-n is fut a KIS, és remekül teszi a dolgát. Nagyon ügyesen használja a futtatásához szükséges energiát, lassul ugyan, de nem annyira, hogy munka közben zavaró legyen.
Természetesen 64 bit-en a 2GB. nem sok, de ügyes beállítással szépen, zavarmentesen futtatható.
A laposkámon Win10 64 8GB. RAM, a KIS ennek megfelelően használja az energiát, ha szükségesnek ítéli, akár a rendszert is leállítja, hogy "gatyába rázza a rossz fiukat"... Smile Az éves díja is megfizethető!
9 hó

Idézet

nem értek egyet az állítással, mert nekem az 1GB. RAM-os 32bit-es WinXp-n is fut a KIS, és remekül teszi a dolgát

Mert ha egy kicsit jobban megnézted volna akkor látnád,hogy a Win 7 64 Bites rendszer esetén kell a 2 GB, a 32 Bites rendszerhez 1 Gb szabad RAM szükséges. Ott van mellette.
Nem én találtam ki.


Idézet

Microsoft Windows XP Home / Professional (32 bites verzió) SP3 vagy későbbi verzió / Professional (64 bites verzió) SP2 vagy későbbi
CPU: Minimum 800 MHz
RAM: 512 MB

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 5

FuryXX, Karesz1970, lacko9691, vizesember, diwixjoci

  • 9 Vendég
  • 204 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!