Win frissitése hiba

juzer
juzer
Sziasztok!

Nincs jelenleg semilyen Windowst tartalmazó gépem ami működik. Egy régi első szeriás ASUS transformbokom van, amin tegnap este 20:00-ig rendesen működött a Windows.
Rég használtam, tartalék gép. Ahogy elkezdtem vele gépezni, mindenáron frissiteni akart, mert van új, stb, stb. Mondtam a gépnek, hogy rendben, tedd a dolgod.
A frisités telepítő tette a dolgát, 33%-ig, majd akkor eldobta magát valami kék képpel, mintha valami "hoppá...." feliratot írt volna ki, és jelezte újra fog indulni. Ez követően ez történik:

"Telepített példány helyreállításának megkísérlése. Ez a szöveg eltűnik, és
ez írodok ki Widows előző verziójának visszaállítása, ez a szöveg is eltűnik és egyből újra indul, és ez a folyamat ismétlődik meg."

Régen csináltam, egy pendriver-re egy Windows 10 telepítőt még, sajnos nem emlékszem, hogy 32 bit, vagy 64 bit, sem egyéb adatára. Vele próbáltam bebootolni, és a hiba javítójába megoldani a hibát, de nem sikerült, mert nem tudom, hogy pontosan mire hova kell benne menni.

Mit csináljak, mivel lehet megoldani?
Köszönöm a válaszokat előre is!

*Bocsi, ha valamit rosszul írok, telefonról vagyok, számomra nem volt egyszerű helyesen, jól írni ennyit, mivel folyton ki javít és rossz szóval helyettesít sokszor.
9 hó

Idézet

ESC: Boot device selection menu
DEL: Boot into BIOS Setup (same as F2)
F2: Boot into BIOS Setup
F9: Boot into windows recovery mode
F12: Not sure what this is, it briefly flashes "Launching FFU.efi" then print "Main Start" and sits there
Vol Down: Boot Device Selection Menu


F9 a recovery mód, ami/ahol a telepített rendszert visszaállítja.
9 hó
A média creation 1709-et futtasd frissítésre és minden visszajön, vagy ISO-t egyszerű setuppal.
Asztalról vagy penről, ne bootoltasd. Ha sikerül így, akkor minden visszaáll, csak lemezkezelni kell.
Minden megtartásával. Bízzunk.Smile
9 hó
Mivel nincs gépem most, csak a tablet, ezért telefonról írok. A rásegítő sokszor belejavít, és hoz olyan szavakat ami nem kell. Nem félsoros mondatot írtam. Meg nagyon ideges, és fáradt voltam, h mit kínlódok, még 11 órakor is elötte.

Lacko9691 nem tudom futtatni a 1709-t, mert nem tudom letölteni, főleg telefonra. Nem tudok semilyen ISO-t csinálni, mert telefonról tudok csak netezni most. Az az 1 tabletem van most. Asztalról vagy pendriver-ről nem értelek. Próbáltam le írni, a frissités mit csinált.
Ezt irja ki, nagyon, gyorsan kb pár másodpercig:

"Telepített példány helyreállításának megkísérlése. Ez a szöveg eltűnik, és
ez írodok ki Widows előző verziójának visszaállítása, ez a szöveg is eltűnik és egyből újra indul, és ez a folyamat ismétlődik meg.

Skynet, amit írtál F9-l kapcsán úgy tűnik bejött. Addig kísérleteztem, míg csökkentett módba elindult a gép. De internet nem volt, pedig hálózattal indítottam. Ezt követően, fogtam és egy sima újra indítást csináltam.
Erre a Windows kicsit keservesen, de elindult, és róla írok. Szóval úgy néz ki, hogy a Te megoldási javaslatod fél sikert hozott. Viszont!!
Írja értesítésbe, hogy nem sikerült a frissítés további infóért kattintsak rá, erre rá kattintok, majd a Gépház Frissítés és biztonság ablakot dobja fel, ahol meg azt írja, napra kész a gép.

Most mit csináljak ?
Csináljak biztonsági mentést, vagy bármi mást ? Mivel ?

További kellemes napot!
9 hó
Elnézést mindenkitől de töröltem a hozzászólásaim az írásban lévő többszörös hibák miatt. Amíg az én írásom is hibás addig nem illő a másikét kritizálni.
Nincs kedvem javítgatni.

juzer
Légy szíves töröld a hozzá kapcsolódó válaszaid mert így nem érthető.
Köszönöm!
Töröltem helyette! (szuper => moderátor)
9 hó
Miért kell töröltetni posztot? Smile
1., magad is tudod
2., lehet már megoldotta volna a problémát
3.,nem vagy Te nyelvtan náci, másnak is elnézzük

@juzer Biztonsági mentést ezzel a nekem is érthető módon leírt programmal tudsz. (Én Macriumot használok.) A mentés sosem árt, főleg egy megfelelően működő rendszerről, ami volt. A frissítéseket elhalasztod a gépházban egy hónappal.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

bandi1969

  • 5 Vendég
  • 204 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!