Total Commanderben beàllitàsok visszaàllitàsa

Heli .

Eltünt minden beàllitàs a Win7-es rendszeremen (mentett jelszok , torrentek win beàllitàsok stb) . Harddisk sentinel szerint a hard 100-as , tehàt softos lehet a baj . Dobok fel uj rendszert de pàr dolgot jo lenne visszaàllitani .
Total Commander 8.52 portablet hasznàlok s meg is adtam hogy a beàllitàsait tartsa az e/-n ès van is egy ini fàjl a könyvtárban de nem talàlok olyan opciot hogy ezt az ini fàjlt hasznàlja (elèggè testreszabtam s egy - kèt oràt is elvenne mig mindent ujraàllitanek).

Hogy lehetne ràbirni erre a Total Commandert vagy a jövőben hova (hogyan) mentsem hogy visszaàllitsam ?
Utorrentrol hogy lehetne kèsziteni ilyen visszaàlitàsi pontot hogy minden torrent menjen a sajàt könyvtáràban (Label) ? Esetleg most lehet visszahozni ?
360 Browser-ben jelszòkat hogy kène mentsem vagy most viszavaràzsolni ?
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
Vivid · 11 hó
A TC a C:\Users\neved\AppData\Roaming\GHISLER Mappába ment.
A többit passzolom,talán az utorrent C:\Users\neved\AppData\Roaming\uTorrent settings.dat fájlban tárolja a beállításokat. Használj portable verziót de ne a rendszermeghajtón legyen,akkor megmarad mindened. Zsombi33 által fellelhető az oldalon is.
trikon · 11 hó
A C:\Users\neved\AppData\Roaming\GHISLER Mappába nincs semmi (megette valami kukac Smile s abbol portable van s èpp az E:/ Total Commander mappàbol (?) szeretnèm az ini fàjlt hasznàlatra birni .
Vivid · 11 hó
i.imgur.com/3sH62Ju.png
Ennek kéne benne lenni. Smile
Alien8 · 11 hó
Nem lehet, hogy pillanatnyilag TEMP felhasználó vagy?
hefter · 11 hó
Ezt leltem:

earch in this order, the 1st key that exist should be used:
1. HKCU\Software\Ghisler\Total Commander
2. HKLM\Software\Ghisler\Total Commander
3. HKCU\Software\Ghisler\Windows Commander
4. HKLM\Software\Ghisler\Windows Commander

Under each key there should be three values:
1. "InstallDir" - Path where TC/WC is installed
2. "IniFileName" - Relative* path to the "WinCmd.ini" - gondolom ez az, ami át akarsz állítani
3. "FtpIniName" - Relative* path to the "wcx_ftp.ini" - meg ez

* - Relative to the dir where TotalCmd is installed: "InstallDir"

Remélem ti értitek.
trikon · 11 hó
Vivid : középső hàrom nekem nincs
Alien8 neked lett igazad mert kijelentkeztem , restartoltam s most viszatèrt minden . De ez mitől volt mikor start menube nevemen làttam bejelentkezve ?
Marad a kèrdès hogy lehet àtvinni màsik rendszerre ezeket a TC beàllitàsokat ? Esetleg 64-rol 32bitre is .
Dragoneye · 11 hó
Beállítások mentése: ALT F7 - keresés C meghajtóra és keresd meg a GHISLER könyvtárat és másold át megőrzésre a wcx_ftp.ini és wincmd.ini fájlokat ahova akarod, és majd amikor újratelepítés után újból ALT F7 - keresés C meghajtóra és keresd meg a GHISLER és visszamásolod ide.
Vagy megcsinálod az elérési könyvtárakat a mentési helyeden: My Backup könyvtárban egy útvonalat: Users\....\AppData\Roaming\GHISLER\ ide másolod a wcx_ftp.ini és wincmd.ini fájlokat, utána csak a C gyökerében kell másolnod az User könyvtárakat az alkönyvtárakkal.

Ha feltelepíted a bővített magyar menüt [https://www.totalcommander.hu/down/tc_ext_hun.zip] (és ott beállítások-beállítások szerkesztése az ini fájlban ... menüben megnyitja az aktuális beállításokat és ide vágólapról be másolhatod a saját beállításaidat (ha odamásoltad valahonnan - régi beállításokat elmented egy txt fájlba, ugyan ezen menüt használva - mentés másként) ez egy másik út.

Az utorrenthez még annyit, hogy a resume.dat fájlt is másold el illetve majd vissza mert ebben tárolta, hogy melyik torrent van letölteve és melyik mépg nincs nem kell hogy az egész állományokat átvizsgálja seedeléshez, hanem ottt folytatja, ahol az újra telepítés előtti állapotot elmásoltad. (total Commander ALT F7 C partitció utorrent (resume.dat állományra is kereshetsz) - megkeresi az elérési útvonalat )
alagi075 · 11 hó
Van az inireloc nevű TC-kiegészítő Ez a használatos ini fájlok helyét hivatott a TC-nek megmondani. Indítsd el, és tallózd be neki, ahova szeretnéd a saját ini-fájlod tenni. Ő ott létre is hoz egyet az aktuális beállításokkal, de ezt már simán kicserélheted a saját ini-fájlodra, onnantól kezdve azt fogja alapértelmezett ini-ként kezelni a TC.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

donci4, Valentin50, HOHI
  • 5 Vendég
  • 115 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!