Intel(R) 82567LM-3

Csabi1984
Csabi1984
Sziasztok. Van olyan köztetek aki a tárgyban levő Lan kártyával voltak gondjai Windows7 illetve Windows10-nél?

Sajnos ez már a második ugyan ezen típusú Lan eszköz amit maga a Windows felismeri hálózati kártyaként (megfelelően működik üzenettel) de maga a hálózati kapcsolat nincs. Hiába lett leszedve a hozzátartozó driver semmit nem változtat.
12 napja
HP Compaq 8200 Elite Base Model Convertible Minitower PC, nekem ez a gépem, használtam vettem, i5-2400 proc, 8 gb mem, nvidia gt 610 videokártya. A gondom az volt, hogy nem volt hozzá alaplapi cd, s így nem volt net sem. Oprendszer windows 7. Volt egy Realtek RTL.... hálózati adapterem, azt betettem és tudtam használni a hálózatot, de az alaplapi nem ment. Viszont a linux, és a win 10, valamint a szerver 2016 alapból tudta ezt használni...

Az egy Intel Gigabit 82579LM. Aztán itt volt ma a keresztfiam, mondom mi a gond. A gépen meg volt a product szám. Beírta a gugliba, és erre az oldalra kerültünk: https://support.hp.com/ca-en/drivers/selfservice/hp-compaq-8200-elite-convertible-minitower-pc/5037949/model/5037956?sku=XL508AV. Találomta kiválasztottuk ezt, i.imgur.com/YsBHGzV.jpg. Letöltötte.

Telepítés (270 MB), mintha egy cd-ről ment volna, volt választási lehetőség, hogy mit akarok telepíteni, és újraindítás után már az alaplapi gigabites csatlakozót használom.
14 napja
Integrált hálózati kártya, vagy utólag berakott?
Ha integrált melyik alaplapba van beforrasztva?

(Miért kel ezt a qu...va harapófogót mindig elővenni, amikor valami HW gondja van valaki(k)nek?
Miért nem lehet egyből leírni azt a ki...ott konfigurációt??? AngryAngryAngry
Aztán a kérdező meg van 'sertésedve', ha visszakérdezünk kissé ingerülten...
Ugyanis sem látnokok, sem álomfejtők, sem vajákosok nem vagyunk egyikőnk sem, hogy kiolvassuk a víziszúnyog bélfodraiból, azt, hogy kinek milyen "vasával", milyen környezetben van a gubanc... Angry
14 napja
Ezt a jelenséget egy HP Compaq 8000 Elite állóházas gép.

Intel Core 2 Duo E8400 Processor 3.0-GHz, 6M L2 cache, 1333 MHz FSB with vPro Technology
Intel 82567LM GbE Network Connection (integrated)
Ezen kívül Serialnumbert tudok meg product numbert Smile

Lehet,hogy ő az Smile http://www.superwarehouse.com/HP_Comp.../p/1625606
14 napja
Nyugi @szuper... Smile Ilyenek vannak és lesznek is Grin

@Csabi1984 Tehát integrált. 1. Vagy beszart (akkor vegyél egyet pár ezerért) vagy ellenőrízd a kábelt. Vagy tudom ajánlani még a Driver Booster-t.
13 napja
Szia Smile Mindenképpen rendeltünk egy PCI-os eszközt és amint beszerelhető be is üzemelem és azonban letiltom a biosból az integráltat Grin

Mellesleg sok helyen internet connection problémát olvasok de sajnos angolul.
10 napja
Szia köszi a segítséget Grin akkor bizonyára nem én vagyok ügyetlen ha nálatok se ment. akinél voltam a windows10-nél se volt másabb.
Ha már itt tartunk olvastam,hogy 8200-van nektek de akinél a probléma volt 8100-as Ugye van benne Pcie (kicsi) érintkező az alaplapon?
A neten lévő leírás szerint van de inkább megkérdezlek Smile
10 napja
Nos!

Az Intel oldalán elérhető egy 2018. 02. 21-i 32/64 bites Windows 7-es meghajtó csomag.
Ezzel próbáltad-e?

(WinRAR-ral kicsomagolni egy valamilyen könyvtárba, aztán megnyitni a számítógépkezelés, hálózat, hálózati eszköz, tulajdonságok driver frissítés lehetőséget és ott a kézi frissítést, a helyi fájlok hozzáadása mentén, majd a \PRO1000\Winx64\NDIS62 könyvtárba elnavigálni és "beolvastatni" az ottaniakat...
Szerintem mennie kell annak!)
10 napja
Egyébként amikor megy a gép, hálózati kábel be pattintva rendesen, a gép csatlakozójánál van valami forgalom a hálókáryán vagy setét a(z) egy/két led (zöld/sárga)?
Esetleg a hálózati elosztó eszköz csatlakozásánál is megfigyelhető a hálózati forgalom visszajelzése, bár itt már a kábel is beleszólhat a dologba.
Aztán meg sajnos a HP-knál gyakran előfordul, hogy eléggé erélyesen kell beléjük taszajtani a csatlakozót, mert különben nem akaródznak műxeni...
10 napja
Most látom, hogy a HP kiadott egy firmware frissítést a kártyához (sp48566.exe), meg egy BIOS frissítést az alaplaphoz (sp73578.exe) is...
(FTP-s linkek! Az Edge nem támogatja őket, más böngészőből kell letölteni!)

Meg kellene ezeket az eszközöket frissíteni...
10 napja
Hát ha majd ismét eljutok oda akkor megpróbálom Smile
10 napja
Mindkét led világit! Elég érdekes hogy mielőtt felraktam a windows10-et volt internet és utána mikor vissza a windows7-et már nem. Mindenkép driver gondra gyanakszom csak a legpocsékabb,hogy aida64-gyel kiolsvasva a tipust majd a rendes driver fel és az se oldotta meg a gondot.
10 napja
Jobb szokott lenni a hardverazonosító alapján keresni a drivert...
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • Mai aktív:3
  • Szülinapos:8
  • Összes:15,140
  • Legújabb:Raynur
  • Vendég:6

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!