Office 2016-hoz kell-e telepíteni a visualc++-kat?

Imi20
Imi20
Sziasztok!

Újratelepítés után 1803as win 10hez feldobtam az office 2016 retail verziót netről kulccsal lekapva...működik minden okés, de ezután vettem észre hogy a win telepítése után kimaradt a visualc++-ok telepítése.
Kérdésem hogy kell-e utólag telepítenem vagy már bele van integrálva eleve az officba?
Honnan lehet tudni hogy mit kell és mi van benne alapból egy új win telepítőbe vagy office-ba?
Tényleg működik frankón..
De most akkor mi van és hol lehet ennek utánanézni?
16 napja
Gek uninstaller free bekukkantasz!Smile
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/1bXOu79.jpg

És itt megtalálod ha MSDN lenne mi a feladat, itt tölthető a C+++ pack is!
Rejtett tartalom:
16 napja
Szia
Köszi, megnéztem nincs a listában.....de ami zavar hogy letöltéskor se rinyált frissítetten töltötte le tehát kérdés hogy valóban kell telepíteni???

A rinem MSDN HUN verzió nem integrált és ami ott is tök fura hogy nem kell hozzá semmi szinte a directx is benne van vagy alapból vagy frissítéskor tehát ez zavar hogy most akkor mi a franc kell meg nem kell?

Korábban Kori féle telepítőket használtam amibe ugye ezek eleve bele voltak integrálva de most ezekre már nincs is szükség ahogy nézem...

Most ezt jelentené a 1803as verziónál telepítéskor kapott kis duma hogy Bízzon mindent ránk???

Mert működik gyors frissítést megkapta....ezért érdeklődöm hogy van valami hivatalos oldal ami ezt taglalja mert nem találtam eddig ilyen MS oldalt ahol így az új telepítőikről írnának valami konkrétumot.
16 napja
Nyugodj meg!
Az M$ Office föltelepíti azt amire neki szüksége van, meg azt is amire Neked nem feltétlenül (Pl.: OneDrive,...)
Tehát nem kell semmit telepítened utólag, ha mégis, arról a telepítő programok "szólnak".
12 napja
Rövid és tömör válasz: Az Office-nak nem kell semmilyen Visual C++ Runtime, ellenben .NET keretrendszer már igen, mert azt használja.
10 napja
Driver

Köszi....szerinted nincs NET keretrendszer a 1803-as verziójú win 10-ben?

szuper

Egyetemistaként hidd el nagyon jól jön nagyon sokszor a OneDrive is....

Én nem igazán találtam olyan progit ami hiányolta volna a 3.5 NET keretrendszert.....a többi fölös integrálásról már nem is beszélve....oké win7hez tökélezesek...de ahkgy tesztelgetem a win 10hez mar nincs szükség ezekre, jó kérdés Kori miért erőlteti még mindig?
AIO telepítő is fölös mivel verzióváltással olyanra tér át amilyenre akar.

Nos Driver észrevétel?
9 napja
@Imi20

Persze vannak olyan élethelyzetek, amikor igen jól jön a felhő, ezt nem vitatom, de a felhasználók min. 70-80%-a nem használja nálunk...
9 napja
szuper

Az meglehet....itt mi sokan használjuk mobillal párosítva 105 GB felhő azért nem rossz, a megosztása is egyszerű és gyors....otthon én se nagyon használnám, nem lenne mire...
8 napja
Imi20! Én megértelek, de Te tudod mi az a felhő? Nem cikizni akarlak, nem szokásom...Nekem itt van 5db. 1tb-os HDD és mindenem elfér. Tudom, hogy kényelmes, meg más eszközömről is elérhetem az anyagaim, de én és sokan mások is , olvashatod nem használják, vannak olyan anyagaim amit nem szívesen osztok meg.

Hirdetés

Válasz küldése

Csak bejelentkezett felhasználók küldhetnek választ.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!