Windows 10 x64 LTSB 2015 HUN

Sziasztok!

A címbelit keresem. A 2016-os verziót már letöltöttem, de az nem aktivál közhálón. A 2015-ös viszont igen, csak az sajnos nincs fenn az oldalon.
Valaki tudna működő linket adni hozzá?
Fontos lenne, a gyenge gépeken órákig tartó frissítések miatt.

Előre is köszi.
Ricsi99 · 9 hó
Szia. Ha fent vagy Bithorlo oldalon,akkor ott megtalálod Smile
up.: vagy Ztracker (ingyenes regisztráció)
Vandalium · 9 hó
Szia!
Köszi a gyors választ.
Sajna Bithorlo-hoz nincs hozzáférésem.
A ztrackeres link a 2016-os verzióra mutat, 2015-ösből meg csak a 32 bites van fenn.Facepalm
szuper · 9 hó
@Vandalium
Nem értem...
"Mit jelent az, hogy "nem aktivál a közhálón", a Te értelmezésedben???
Mert ugye azt nem feltétezed, hogy az ide a -könnyebb elérhetőség miatt- feltöltött képfájlok automatikusan, ingyen aktiválódnak a gépeden?
Arra, hogy ez megtörténjen még sokat kell várnod!
Ha viszont nem szeretnél erre rengeteg sokat várni, akkor meg kell vásárolnod a megfelelő licenc kódsorát, vagy maradsz az a "dark web" fogságában, és onnan töltesz le valamilyen "megoldást" Windowsod aktiálására.
***
A kérdésed nem eléggé szofisztikált megfogalmazására, részemről ennyi válaszra futotta... Wink Grin
Vandalium · 9 hó
Szia!

Bocsi, életrajzot nem írtam hozzá - mert minek is?
De, iskolában szeretném használni, ahol van sulinet. Természetesen legális felhasználásra keresem a szoftvert, frissítési alappal rendelkező gyengécske gépen.
Ha a tisztaszoftver oldalon megnézed, a magyar állam fizetett -nem is keveset-, így az iskolák jogtisztán használhatják a Win 10 Enterprise v. Pro verziót. Az a helyzet, hogy csak a 2015-ös LTSB aktivál a KMS szerveren, a 2016 már nem.

Meg semmiféle darkweb nem játszik. Bendegúzt idézve: nem olyan családból származom! Wink
szuper · 9 hó
OK!
Így már értem! (Lehet, hogy nem tudok gondolatot olvasni!? ) WinkSmile
Az oktatási verza, ok, nem azzal van a gond, hanem a korábbi beszállító-val(-kkal), ugyanis a M$ megvont mindenféle jogot a közbeszerzésben "közreműködött" cégektől, és ezzel párhuzamosan leállított minden e fajta aktiválási lehetőséget, amíg a korrupció gyanús ügyleteket ki/fel nem derítik...
Ez, Magyarországot ismerve, akár 10-15 évig is eltarthat...

Nem lesz egyszerű dolgod...
CsaG · 9 hó
Szia!

Ha diákként aktív alanya vagy az oktatásnak, úgy az általad legálisan használható verzió az "education". Kb az enterprise-nak megfelelő, eltérő licenceléssel. (Azaz, az oktatás számára jogtisztán hozzáférhető verzsön.
Az LTSB kimondottan nagyvállalati környezet számára készült, extrém stabil verzió. Köszönhetően frissítési ciklusának: Long Term Servicing Branch. Azaz. igen ritkán részesül minőségi (verzió ugrási) frissítésben. Átlag halandó (mint pl. én is volnék), jogtisztán nem férhet hozzá. Így én sem, bár azt használom. Smile
Némi "segítséggel"...

De hiszen magad is leírtad, hogy a magyar állam az oktatást illetően milyen jogtiszta használhatóságért tejelt vastagon. Szerepel a felsorolásban az LTSB? Nem? Akkor a magyar állam nem fizetett érte az oktatás számára...

Üdv!
CsaG
Anonymuos · 9 hó
Köszönöm Imi20, így legalább én is lehúzom tőled. Smile
Link kellett neki, majdnem minden warez oldalra írt Vandalium, hogy szeretné megkapni. Súgok, hogy a greenboxos linkek élnek, csak regisztrálni kell. Grin Grin
Long Term Service Branch magyarázatát ismeri mindenki, aki használja és hogy ő kihasználja a "jogtiszta" frissítési alapot, nem a mi dolgunk. Smile

i.imgur.com/930dzvy.gif
Vandalium · 9 hó
Imi20-nak köszönöm a linket.

CsaG: a te hozzászólásod különös kórképet mutat. Kitalálsz egy történetet -ami melleseleg nem igaz-, és arra reagálsz.
Gondolod, hogy nem tudom mi az az LTBS és úgy keresem??? Besenyő Pista!
A licenceléssel kapsolatos ismereteid tévesek és hiányosak, én biztos, hogy nem foglak felvilágosítani. Csak az nem tiszta, hogy ha valamihez nem értesz miért írkálsz róla?

Anonymuos: Honnan veszed, hogy "majdnem minden warez oldalra írt"??? Egyedül itt tettem fel a kérdést, mivel láttam, hogy a 2016 itt fenn van. Megint arról van szó, hogy te is kitalálsz valamit -ami hazugság- és leírod. Egyetlen warez oldalon sem vagyok tag, nem úgy mint te ezek szerint!

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

bolla67, varta48, Goodfather

  • 8 Vendég
  • 188 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,724 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!