Általános Outlook kérdés

Csabi1984
Csabi1984
Sziasztok bizonyára vannak akik használnak Microsoft Outlookot.
Az a kérdés, hogy valahol beállítható az,hogy amikor vissza van állítva a .pst fájlt akkor levél ellenőrzéskor ne töltse le újra a már meglévő leveleket?
4 hó
Nincs ilyen tudtommal, kb. 15 éve használom az MS Outlook-t, sajnos mindig visszatöltötte az utolsó 30 nap leveleit amit a szolgáltatód szervere tárol alapból- ha nem vettél nagyobb csomagot. Egy megoldás van újra telepítéskor, a fiók beállításkor új backup fájlt készítesz a leveleknek, majd az előzőleg mentett backup.pst fájlt importálod a beállításoknál pedig az "ismétlődő elemek nem kerülnek importálásra" opciót jelölöd be. Csak néhány ismétlődő elemet kell törölni ill. idő kell a levél importálásnak mennyiségtől függően. Én így szoktam.
4 hó
Nekem régebben sokszor meggyűlt a bajom az Outlook-kal, levelek nem érkeztek, nem mentek el, kicsit nehézkessé is vált. A Windows Mail-lel sokkal kevesebb gondom volt, ezért továbbra is azt használom.
4 hó
Köszi Smile

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 4

roli0072008, tüske, Vivid, Kraffel

  • 9 Vendég
  • 187 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 16,179 Összes tag

MegaDance

In Memoriam
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!