Office...

Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
Driver · 2 év
Ezt tényleg nem egyszerű bekategorizálni, bizonyos szempontból maradhatna ez itt is. Mert jellegét tekintve ő nem egy terméket akar eladni, vagy venni, hanem a megfogalmazott munkáért/segítségért hajlandó fizetni. Ha mondjuk ő Microsoft Office kulcsot szeretne vásárolni, ez kérdés nélkül az adok veszekbe kell hogy menjen, így viszont igazából onnan is kissé kilógna. Szóval ez így kicsit szürke zóna... Ha úgy lett volna ez megfogalmazva, hogy kevésbé megbízás jellege legyen, ahol a fizetés csak feltételes rész, teljesen illeszkedne ide. De most már mindegy.


Válaszként: Nem tudom mennyire sürgős, de mindenképpen keresd meg Korit privát üzenetben, tuti megtudná csinálni, a kérdés, hogy milyen gyorsan.
lgi79821uikdcom · 2 év
Köszi a tippet, Driver, írok neki!

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Valentin50
  • 13 Vendég
  • 191 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 18,853 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!