Windows 10 Enterprise-ból Pro-t aktiválással

Sziasztok!

Adott egy laptop, amelyet SSD-re váltás miatt újratelepítettem. Sikeresen megtörtént a telepítés, minden happy és gyors, csak éppen a telepítésnél kiválasztott Windows 10 Pro-ból Enterprise lett az aktiválás után.
Először a Toolkit-tel aktiváltam, majd utána lefuttattam még kb. 8-szor, hátha átvált Pro-ra. Utána feltelepítettem a Spico-t, az sem segített, leszedtem, megpróbáltam a WindowsLoader-t, az Unsupporting Operation System-et írt az Enterprise miatt. Most megint lefuttattam a Toolkit-et 4-szer, de még mindig Enterprise. Jaaa, és minden Toolkit-et aktiválás után újra is indítottam, hátha akkor frissül a verzió, de hát semmi eredménye, már félek, hogy tönkre fog menni a laptop a sok újraindítástól.

A saját laptopom újratelepítése után (annál kb 1 éve váltottam SSD-re), ha jól emlékszem Toolkit-el Enterprise-ból csináltam Pro-t, de valahogy itt most nem akar összejönni.
Esetleg nem tudtok egy gyorsabb, újraindítgatás mentesebb módszert arra, hogy az Enterprise-ból Pro legyen? Smile

Köszönöm a segítséget!
KnYghT · 8 hó
Az alább linken találsz kulcsokat ha digitális licenced van akkor a gépház frissítés és biztonság aktiválás és termékkulcs módosításnál beirod a neked megfelelő Pro kulcsot ha nem "eredeti" akkor internet kapcsolat nélkül ugyanitt aztán aktiváld

Kulcsok:
https://docs.microsoft.com/en-us/wind...clientkeys
JDboy · 8 hó
Már jól megvan "erőszakolva" mindenféle aktivátorral. Én újra raknám a Pro-t egy tiszta telepítéssel és megadnám neki ezt a kulcsot a gépházban W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Vagy rendszergazdai parancssorban
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX (enter)
slmgr /ato (enter)

Kapsz 180 napot.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 5

HOHI, benke11, Valentin50, Bruno6776, nyitom
  • 7 Vendég
  • 118 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!