Kikapcsolás

Sziasztok! A minap azzal szembesültem, h. ezentúl a laptopom nem kapcsol ki teljesen, ha csak a windows kikapcsoló ikonnal kikapcsolom. A kép elsötétül, minden kikapcsol, de a fizikai főkapcsoló továbbra is világít, és a gép még hallhatóan dolgozik. Ekkor kinyomom a főkapcsolót is és csak ekkor kapcsol ki teljesen a gép. Szerintetek mi lehet ennek az oka, ill. ha így marad, az károsítja-e a gépet?
Előre is köszönök minden tanácsot, ötletet.
Mewaline · 7 hó
Shock
Hali!
Bizony a Windows 10 esetében frissítések után történnek fura dolgok. Valószínű, hogy a hibernálás bekapcsolásra került!A biosban kell kikapcsolni, a Power Management-ben!
ssteve · 7 hó
Nagyon köszi Mewaline! Tényleg valahogy bekapcsolódott a hibernálás. A kikapcsolása azonnal megoldotta a dolgot, de elég volt a windows vezérlőpultban kikapcsolni, a biosba már be se kellett lépnem. Még 1x köszi!

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

HOHI, benke11, loyalhudy
  • 6 Vendég
  • 116 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!