ASUS Transformer Book T100TA

Sziasztok!

Adott ez a "kis" ketyere: T100TA, a link alatt a specifikációja található.

Az elmúlt időben ritkán használtam, újabban elő vettem, pár alapprogramot használok rajt (world, excel, firefox), de számomra borzalmasan lassú, idő elhaladt felette, stb, eredeti Win 10 Home van rajt, ahogy lett véve, szokta magát frissíteni is, napra kész, hibát nem ír, nem jelez, nem is omlott eddig össze.
Mit tudok vele csinálni, hogy gördülékenyebb legyen ? Adjam el esetleg ? Vajon mennyit érhet ?
loyalhudy · 11 hó
Nekem TV-re van kötve és erről mennek a filmek.
Mondjuk kitakarítottam rendesen, nekem nincs vele bajom csak annyi, hogy a 1703 utáni windows alatt nincs hangja.
Nem volt még időm nagyon rá, vagy 3 drivert kipróbáltam újabb windows alatt de nem javult meg.
Amúgy még jó ára lehet mert nem nagyon mennek lefele a tabletek árai.
Még most ki lehet belőle szállni viszonylag jól.
Csicso82 · 10 hó
Egy Windows újratelepítés - legfrissebb 1803-as Windows 10 build-del - csodákat tehet. Persze a telepítés után - a windows update kivételével - a gépházban minél több dolgot kikapcsolni - OFF-ra állítani a csúszkát. Háttérben futó folyamatok csúszkát is off-ra.
Majd https://www.oo-software.com/en/shutup10 innen letölteni és futtatni az O&O ShutUp10-et. és a windows udate 1-2 kivételével mindent szintén offra tenni.
A böngészőbe - firefox - pedig telepítsd az UBLOCK ORIGIN kiegészítőt, az is sokat segít nem csak a reklámok hanem feugró ablakok kártékony oldalak ellen is.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!