Programozható egér

Sziasztok!
Amikor böngészek, akkor a programozható egeremmel (G602) indítok egy két programot (pl: TCUP, notepad, World, stb). Hogy lehet elérni, hogy az elindított program a böngésző előtt legyen és ne mögötte? WIn10 van a gépen.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
szuper · 10 hó
oroszlán · 10 hó
Kedves Zsombi33!
Köszönöm szépen a hozzászólást.Karbantartásra WinOptimizert használok és már nem szeretnék egyéb segéd programokat felrakni.
Fent a tálcán megjelenik a program, de én azt szeretném, hogy ha böngészés közben az egérrel megnyitom a programot, akkor a böngészőre tegye rá és ne a tálcán villogjon.
szuper · 10 hó
Talán ezt nézd meg...

Az egerentyű beállításaiban (programozásában) nincs valahol egy "stay-on-top" jellegű bejegyzés?
oroszlán · 10 hó
Kedves szuper!
Köszönöm szépen a segítséget. Mindkettőnek utánanézek és majd visszajelzek.
oroszlán · 10 hó
Kedves szuper!
Sajnos az egér beállításai között nincs lehetőség ezt beállítani. A programot letöltöttem, de sajnos csak azt tudom elérni vele, hogy ha az előhívott programot én előtérbe helyezem, akkor kattintással nem tudok a böngésző és az adott program között váltani, hanem előtérben hagyja az adott programot, míg be nem zárom. De olvasom, hogy a win 10-ben sem állítható be az, amit szeretnék.
oroszlán · 10 hó
Kedves szuper!
Nagyon szépen köszönöm, ezzel megoldódott a kérdés.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!