windows

sziasztok! lenne 1 kérdésem a windows 10 virusirtoja azt irja ki VIRISOK ÉS VESZÉLYFORRÁSOK ELLENI VÉDELMET A SZERVEZETE KEZELI nem tudom hogy csak nekem irja ezt mindenkinél ez van jó volna ha valaki tudna segiteni ! elöre is köszönöm üdv
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
Mewaline · 8 hó
Smile Hali!

Van fenn másik víruskergető is?
lacko9691 · 8 hó
Általában újra indításig írja ki ezt az updateban de Zsombinak is igaza van.Smile
Csicso82 · 8 hó
Ez van nálam is úgy tudom azzal függ össze mikor a Windows telepítésekor letiltod a csomó adatküldős cuccot de az is előhozhatja ha a gépházban már telepítés után tiltasz le hasonló telemetriás cuccot.
Plusz nekem még lefut a Windows ShutUp 10 is az is letilt egy csomó szart.
szuper · 8 hó
Nekem a telemetria ki van kapcsolva, és nem ír ilyesmiket a M$ Defender.
Ellenben a Windows Update lapon:
*Bizonyos beállításokat a szervezet kezel.
De alatta rögtön ott a:
Konfigurált frissítési házirendek megtekintése
ebben elmagyarázza, hogy mit is jelent a piros felirat...
Igaz nekem MAK aktiválású a gépem, ezért nem meglepő...
szuper · 8 hó
Egyébként pedig, ha a Csoportházirend szerkesztőben, a Telemetria részben le van írva:

Idézet

A Windows 10 diagnosztikai adatokra vonatkozó beállításai csak a Windows operációs rendszerre, valamint az alapértelmezés szerint a Windows részét képező alkalmazásokra vonatkoznak. Ezek a beállítások nem vonatkoznak a Windows 10-en futó, harmadik féltől származó alkalmazásokra.

Tehát, ha egy, nem a M$-tól származó víruskergetőd van annak a beállításaira nincs hatása a W10-nek, a Telemetria szempontjából sem...
mpqrs · 8 hó
Én ilyennel egyszer találkoztam, de az a gépen lévő op rendszer KMS aktiválású volt, és már az Aktiválási résznél is ez volt, hogy a Szervezet aktiválta az op rendszert.
Illetve még egy dolog lehet, amikor MSDN-es VL-estelepítésnél nem akar valaki e-mail címmel telepíteni más választása nincs, mint hogy Tartományhoz csatlakozva telepíti, ilyenkor is meg szokott jelenni az Update-nél hasonló felirat, illetve a bejelentkezési képernyő beállításánál is, de Defendernél még nem találkoztam ilyennel.
szuper · 8 hó
Szerintem nem a Defender üzente, hanem valamelyik másik "kiváló" "VÉDELMI" szoptvare… OMGPfft

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

Valentin50, Orol, bandi1969
  • 8 Vendég
  • 262 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 17,197 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!