Windows 10 /1809/ verzió laptop fényerő probléma.............

Üdv!

Hátha valaki találkozott ilyen problémával. Laptopra telepített Windows 10 1809 verzióban az energiagazdálkodási beállításokban nincs benne a fényerő állítási lehetőség semmilyen formában. Ha telepról indítom a Windowst akkor automatikusan leveszi a fényerőt amit aztán kézileg vissza lehet állítani de a következő bekapcsolásnál nem marad neg a beállítás és adaptiv beállítás sincs sehol. Az előző 1803 verzióban ilyen gond nem volt. Tiszta telepítéssel lett felrakva a Windows és minden illesztőprogram a legfrissebb.

Valaki ????????

Előre is köszönöm.
JDboy · 7 hó
Ebből a cikkből idézem.A Vezérlőpult energiagazdálkodási lehetőségek lapjáról eltávolításra került a monitor fényerejének állítására szolgáló csúszka.
lacko9691 · 7 hó
Az értesítés panelon tudod állítani a %-ot. Nálam 75. Jobbra a padon.Smile
skorpio1121 · 7 hó
Akkor ezek szerint esélytelen a beállítás rendesen...……………...
lacko9691 · 7 hó
Ott van ahol írtam, ne háttal ülj a gépnekLOL
Alien8 · 7 hó
Gyártó WEBoldalán semmi?
Vagy esetleg várd meg míg kijön a javított 1809...Shocked
skorpio1121 · 7 hó
Tisztelt lacko……

Nem ülök háttal a gépnek.Te meg próbáld elolvasni azt amit írtam. Használd a szemedet erre a célra. Beállítani be lehet csak mindig elállítódik új bekapcsolás után...……..

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Valentin50, jenike5
  • 10 Vendég
  • 262 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 17,197 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!