Office 2016 - KMS

Sziasztok!
Bízom abban, hogy van jó vlasz a problémámra és nem a "szürke zónához" kérek segítséget :-). Eddig soha sem volt gondom a KMS használatával, de a bizonyos W10 1809-re történő frissítés után a lejáró Office -ot nem tudom hosszabbítani. A KMS (W Toolkit 2.6) kiírja, hogy ok, meg minden, de az aktiváló ablak állandóan felugrik és már csak 4 napom van... (hiába a vírus kikapcs, defender kikapcs, akkor is). Köszi szépen!
bandi1969 · 1 év
A KMSpico aktiválni fogja!
bandi1969 · 1 év
VL-Vagy Retail?
Nagy Tibor · 1 év
Office 2016 x64 VL Integrated July 2018 Hungarian
mondeo6 · 1 év
1, KMSpico-val próbáltad?
2, MS toolkit legfrissebb?
3, Egy Office reinstall?
Nagy Tibor · 1 év
- KMSpico - próbáltam, letöltöttem, felrakott egy "chromion" trójait, egy mű avast meg egy mű McAfe-t...bár nem innen töltöttem, megpróbálom az ittenit
- MS Toolkit -> 2.6.0 (A talált 2.6.7 egy vírus volt megint)
- A reinstall megtörtént. Ezért lett a júliusi csomag feltéve, mert a januárit nem tudtam újraaktiválni bent ragadt az akkori aktiválás dátuma, a win-t emiatt nem szeretném lecserélni.
Ha fent a win az unchecky nevű apróságot tedd ezek előtt fel.
Minden elhelyezett kamu programtól kiveszi a pipát hogy ezek ne települjenek.
Így nem lesz tele nem kívánt dolgokkal sok telepítés után sem a pc!
mondeo6 · 1 év
Program telepítéseknél a pipákra figyelni kell, milyen sunyi programokat akar még feltenni. Azok nélkül jó a KMSpico. Az Oporendes biztos nem vírusos.
alagi075 · 1 év
MS Toolkit 2.6.4 a legújabb, letölteni kizárólag innen szabad:
https://forums.mydigitallife.net/

Regisztráció kell, de annyit megér, hogy a készítőjétől töltheted le. Az EZ-Activatort kell használni; ha nem aktiválna elsőre próbálkozni kell még néhányszor.
Nagy Tibor · 1 év
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítségeket! :-) Az MS Toolkit 2.6.4 sem segített, ugyan úgy aktiválást kért. Az itteni KMSpico a defender totális kiiktatása, és a program háromszori újratelepítése után hatásos volt. Nagyon ki kell kapcsolni az összes Windows védelmi funkciót! Nagy kő esett le..lehet tovább dolgozni...pf.. :-)
Köszönöm Mindenkinek! :-)

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 6

szuper, Andorka Alex, enricopragai, degu61, karway, Valentin50
  • 9 Vendég
  • 179 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 18,557 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!