Memória hiány!

Üdv!

Miért írja a böngésző, hogy elfogyott a memória?
Hisz a feladatkezelő azt írja, hogy van ott még kb 2GB szabad memória!

i.imgur.com/xybGRDT.jpg
szuper · 7 hó
Lehet, hogy valami élősködője van...
klrt · 7 hó
Lehet!
Azt mivel tudnám kideríteni? Csak defenderem van.
szuper · 7 hó
Adok egy linket, onnan letöltheted az ESET SysRescue v1.0.16.0 (ISO fájl, 571 Mb) cuccát, ezt jó volna letölteni és optikai lemezre kiírni (az USB kulcsot esetleg megfertőzheti a rohadék, hacsak nem tudod fizikailag írásvédetté tenni az USB-t)...
Mesant · 7 hó
Ha van egy üres pendrive a birtokodban, annak a tárhelyét a Readyboost lehetőséggel kihasználva megnövelheted a memória teljesítményét.

klrt · 7 hó
szuper Köszönöm a linket! Csinálok egy ellenőrzést.

Mesant Ha, 8GB memória nem elég egy kis böngészéshez, meg egy avis videó nézéséhez, akkor egye meg a fene.
Criosphinx · 7 hó
Látom opera, én is azt használom, az a helyzet hogy nálam is előfordult már ilyen pedig tutira tudom hogy semmi kártevő nincs a gépen, anyám gépén is volt ilyen, ez valami Opera memóriakezelési bug lehet.
Egyébként meg ne lepődj meg mert lassan kevés lesz a 8G ram, a Face eleve felzabál 2 gigát egy idő után, a rendszer is min 2 giga ha sok minden fut.
Amúgy rosszul értelmezik sokan, nincs annyi szabad memóriád valójában(csak ha felszabadítja a rendszer), mert be van gyorsítótárazva 2,2 giga, amit nem ürít megfelelően valami, ha rátartod az egeret a felosztott szakaszra látni fogod miről beszéltemWink (valós szabad memóriád kb 100MB)
klrt · 7 hó
Igen opera!
Na majd legközelebb kipróbálom, ha újra memória hiány lesz.
Nagyon titkolózik a win. Csak nem értem, hogy mi értelme.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!