Mozilla Thunderbird

oroszlán
oroszlán
Sziasztok!
Mozilla Thuderbird-öt használok az 52.9.0-ás 32 bit verziót. Frissítve a 60.3.0-ásra, ha a jelzőhangként más hangot akarok beállítani, mint az alapértelmezett, akkor összeomlik a levelező. Ugyanez van akkor is ha 32 vagy 64 bit-es verziót rakok fel. De már akkor is összeomlik. ha csak ki akarom próbálni a jelzőhangot. Ha visszaállítom az 52.9.0-ás ra akkor minden rendben. Létezhet, hogy bug-os a frissítés?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
12 napja
Szia. Alternatív megoldás:

1. Keresd meg az alapértelmezett értesítő fájlt!
2. Csinálj róla biztonsági mentést
3. Írd felül az általad kiválasztott hangfájllal az eredetit
12 napja
Kedves darknozzo!
Köszönöm szépen a javaslatot, kipróbálom és majd visszajelzek.
12 napja
Kedves darknozzo!
Sajnos nem található hangfájl (alapértelmezett értesítő fájl). Végigmentem a programban található és a user mappában található fájlokon. Lehet, hogy az exe. fájlban van, de azt meg nem szeretném mókolni. Visszatettem az 52.9.0-ás verziót, ami frissült 52.9.1-re és így hibátlanul működik. Tudom, hogy a Mozilla már nem támogatja csak „ házi ” fejlesztés van hozzá, de ezek szerint az meg nem tökéletes. Sajnos annyira megszerettem és megszoktam, hogy nem igazán szeretnék váltani másra. Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget, egy próbát megért.

Hirdetés

Válasz küldése

Csak bejelentkezett felhasználók küldhetnek választ.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 5

SolidRock, asdf10, Arwena63, tüske, Vivid

  • 15 Vendég
  • 239 Tagok ma
  • 13 Szülinapos
  • 16,172 Összes tag

MegaDance

In Memoriam
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!