Internet download manager 6.31build 9

Criosphinx
Criosp...
Üdv!

Tud valaki valami új, megbízható és működő patchet? Ugyanis a legutóbbi frissítés óta hiába patchelem és látja regisztrálva, akkor is telnek a napok és lejár.
12 napja
Először ez ha muszáj!
Patch fix IDM-hez, ha a crack ellenére is hamisított jelszóról hablatyol! Eddig minden verzánál bevált! Majd jöhet ez a patc it rarban 123 a kód.Ez lenne a teljes anyaga, ha más guban lenne. SmileAz életben nem hagyott még cserben. Thumbs up
12 napja
12 napja
Én ezzel patchelem.
11 napja
Thx, újratelepítettem, a másodikat küldtem rá, egyenlőre még jó Wink
11 napja
Most bekapcsoltam a gépet és mégsem jó az új patch amit csináltak.....
Most kipróbálom az elsőt... - nem mégsem, túl régi...
Elvileg ez a legújabb a linkemen Okt 21-ei, ez volt a mindig is frissülő patch:Ezt azért vegye mindenki figyelembe, de ez nem meglepő:

10 napja
Vagy átváltasz egy alternatívára ami nem fizetős (nyílt forráskód), nem kell feltörni, és így vírust sem szedhetsz össze:
10 napja
rakbetet59Thumbs up
10 napja
rakbetet59
Na ezt nem ismertem Wink,
Az Eagleget-et próbáltam már volt valami bajom vele de már nem emlékszem hogy mi.

Tettem egy próbát, örülök hogy letudja szedni a .TS videókat és működik az RTLmost oldalon is, az viszont baromira nem tetszik hogy ez egy Java alapú program, ami folyamatosan fut a háttérben, tehát lehet még veszélyesebb is mint patchelniCrazy, de egyenlőre marad ha nem bukik meg valamin.
9 napja
Mivel többen kérték, XDM magyarítás:

Szia. Linux rendszert használok, de segítek ha tudok. Gondolom Windows-t használsz.
1. Kilépsz teljesen az XDM -ből, ne fusson a háttérben!
2. A magyarítás ott van az XDM fórumában valaki már lefordította, onnan kell leszedni vagy közvetlen link:

3. A számítógépeden az XDM telepítési mappában kell, hogy legyen egy "xdman.jar" nevű fájl. Ebben vannak a nyelvek. Ezt átnevezed ideiglenesen xdman.jar.ZIP -re, kicsomagolod valahova, és azon belül a "lang" mappába belerakod a magyar fájlt. Lesz ott még egy "map" fájl is. Szövegszerkesztővel megnyitod és beleírod, hogy "hu_HU=Hungarian (Magyar)". Utána az egészet visszatömöríted zip -be, majd végül visszanevezed "xdman.jar" -ra (kitörlöd a ZIP nevet a végéről, marad a jar kiterjesztés).
4. XDM-et újraindítod. Ha mindent jól csináltál, az XDM kezelőfelületén a nyelvek között megjelenik a Magyar nyelv is.

Vagy módosított nyelvi fájl. Ez tartalmazza a Magyar nyelvet is:

Ezt kell leszedni, és az eredeti helyére rakni.

Fontos: Hogy, működhessen az XDM Chrome, Firefox böngészőben fel kell ennek is telepíteni egy addont mint az IDM esetében. Az erre vonatkozó utasítások benne vesznek az XDM beállításainál.

Itt van róla egy rövid ismertető is:Szivesen,
egy LINUX felhasználó.


@Criosphinx:
1. Természetesen mindenki azt használ amit akar.
2. "ez egy Java alapú program, ami folyamatosan fut a háttérben, tehát lehet még veszélyesebb is mint patchelni" : Linux alatt ez nem okozott problémát, és a jövőben sem fog. Windows zárt forráskód, Linux nyitott. Amibe mindenki szabadon belenézhet, ott nehéz sumákolni. Naponta több tíz-százezer fejlesző nézi át. Gyorsan kiderülnek a hibák és a szándékosan belepakolt keyloggerek is (ha lennének).
Egyébként meg natívan gépikódban vagy Python -ban is össze lehet dobni egy payloadot ami kihasznál valamilyen sebezhetőséget, nyit egy Socketet, és már jön is be a Hacker. A hiba operációs rendszer szinten van, nem a virtuális gépben. Windows == A korrupt katpitalista üzlettel. Minden amerikai stílusban licenszelt. Vedd meg, újra, és újra, ami tudás szabadon kellene, hogy terjedjen az emberiség javára. Sokan használják, de a védelemmel meg nem törődnek, ami ott kezdődne, hogy nem titkolóznának a fejlesztésénél. De mint mondtam: Mindenki azt használ amit akar saját meggyőződése és hitvallása szerint.
9 napja
Köszönjük!
A legjobb letöltő!!!!
9 napja
Ki is bukott a szög, facebookon a hírfolyamnál egybe baxa a letöltendő dolgokat, fingja nincs az embernek melyik melyikhez tartozik, állandóan rá van épülve a felületre a letöltő gomb, sajnos itt jön ki a fizetős és az ingyenes dolgok különbsége....az XDM 2 nap alatt megbukott az IDM -nek meg még mindig nincs jobb alternatívája.
Nem a javaslatodat húzom le, Linux rendszerre biztos nincs jobb de Winre ezt nem javaslom senkinek sem IDM helyett mert idegesítőLOL
8 napja
Biztos jól csináltál te mindent?
VirtualBoxban Windows 7,8.1,10 alatt is próbáltam már. FB-ről is jól töltött, és kategorizált is.
Az IDM Patch meg külső ismeretlen IP címekre próbál csatlakozni. Az biztos fertőzött.

Tesztelve Kali Linux alatt.
8 napja
Ebből találja ki valaki hogy melyik videót töltené le a program!!!! De ez csak a Facebookon van. Egész jó kis program.
i.imgur.com/afFAOc0.jpg?DirtyWindows.jpg
4 napja
Mutasd már meg pls valami képen hogy milyen IP címekre csatlakozikROFL mivel ha jól tudom egyetlen tűzfal sem jelez be külső kommunikációra.

Hirdetés

Válasz küldése

Csak bejelentkezett felhasználók küldhetnek választ.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 3

Robi789, Hanyistok, Laci0222

  • 9 Vendég
  • 233 Tagok ma
  • 13 Szülinapos
  • 16,172 Összes tag

MegaDance

In Memoriam
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!