Internet download manager 6.31build 9

Üdv!

Tud valaki valami új, megbízható és működő patchet? Ugyanis a legutóbbi frissítés óta hiába patchelem és látja regisztrálva, akkor is telnek a napok és lejár.
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
feco01 · 4 hó
feco01 · 4 hó
Én ezzel patchelem.
Criosphinx · 4 hó
Thx, újratelepítettem, a másodikat küldtem rá, egyenlőre még jó Wink
Criosphinx · 4 hó
Most bekapcsoltam a gépet és mégsem jó az új patch amit csináltak.....
Most kipróbálom az elsőt... - nem mégsem, túl régi...
Elvileg ez a legújabb a linkemen Okt 21-ei, ez volt a mindig is frissülő patch:Ezt azért vegye mindenki figyelembe, de ez nem meglepő:

rakbetet59 · 4 hó
Vagy átváltasz egy alternatívára ami nem fizetős (nyílt forráskód), nem kell feltörni, és így vírust sem szedhetsz össze:
bandi1969 · 4 hó
rakbetet59Thumbs up
Criosphinx · 4 hó
rakbetet59
Na ezt nem ismertem Wink,
Az Eagleget-et próbáltam már volt valami bajom vele de már nem emlékszem hogy mi.

Tettem egy próbát, örülök hogy letudja szedni a .TS videókat és működik az RTLmost oldalon is, az viszont baromira nem tetszik hogy ez egy Java alapú program, ami folyamatosan fut a háttérben, tehát lehet még veszélyesebb is mint patchelniCrazy, de egyenlőre marad ha nem bukik meg valamin.
rakbetet59 · 4 hó
Mivel többen kérték, XDM magyarítás:

Szia. Linux rendszert használok, de segítek ha tudok. Gondolom Windows-t használsz.
1. Kilépsz teljesen az XDM -ből, ne fusson a háttérben!
2. A magyarítás ott van az XDM fórumában valaki már lefordította, onnan kell leszedni vagy közvetlen link:

3. A számítógépeden az XDM telepítési mappában kell, hogy legyen egy "xdman.jar" nevű fájl. Ebben vannak a nyelvek. Ezt átnevezed ideiglenesen xdman.jar.ZIP -re, kicsomagolod valahova, és azon belül a "lang" mappába belerakod a magyar fájlt. Lesz ott még egy "map" fájl is. Szövegszerkesztővel megnyitod és beleírod, hogy "hu_HU=Hungarian (Magyar)". Utána az egészet visszatömöríted zip -be, majd végül visszanevezed "xdman.jar" -ra (kitörlöd a ZIP nevet a végéről, marad a jar kiterjesztés).
4. XDM-et újraindítod. Ha mindent jól csináltál, az XDM kezelőfelületén a nyelvek között megjelenik a Magyar nyelv is.

Vagy módosított nyelvi fájl. Ez tartalmazza a Magyar nyelvet is:

Ezt kell leszedni, és az eredeti helyére rakni.

Fontos: Hogy, működhessen az XDM Chrome, Firefox böngészőben fel kell ennek is telepíteni egy addont mint az IDM esetében. Az erre vonatkozó utasítások benne vesznek az XDM beállításainál.

Itt van róla egy rövid ismertető is:Szivesen,
egy LINUX felhasználó.


@Criosphinx:
1. Természetesen mindenki azt használ amit akar.
2. "ez egy Java alapú program, ami folyamatosan fut a háttérben, tehát lehet még veszélyesebb is mint patchelni" : Linux alatt ez nem okozott problémát, és a jövőben sem fog. Windows zárt forráskód, Linux nyitott. Amibe mindenki szabadon belenézhet, ott nehéz sumákolni. Naponta több tíz-százezer fejlesző nézi át. Gyorsan kiderülnek a hibák és a szándékosan belepakolt keyloggerek is (ha lennének).
Egyébként meg natívan gépikódban vagy Python -ban is össze lehet dobni egy payloadot ami kihasznál valamilyen sebezhetőséget, nyit egy Socketet, és már jön is be a Hacker. A hiba operációs rendszer szinten van, nem a virtuális gépben. Windows == A korrupt katpitalista üzlettel. Minden amerikai stílusban licenszelt. Vedd meg, újra, és újra, ami tudás szabadon kellene, hogy terjedjen az emberiség javára. Sokan használják, de a védelemmel meg nem törődnek, ami ott kezdődne, hogy nem titkolóznának a fejlesztésénél. De mint mondtam: Mindenki azt használ amit akar saját meggyőződése és hitvallása szerint.
bandi1969 · 4 hó
Köszönjük!
A legjobb letöltő!!!!
Criosphinx · 4 hó
Ki is bukott a szög, facebookon a hírfolyamnál egybe baxa a letöltendő dolgokat, fingja nincs az embernek melyik melyikhez tartozik, állandóan rá van épülve a felületre a letöltő gomb, sajnos itt jön ki a fizetős és az ingyenes dolgok különbsége....az XDM 2 nap alatt megbukott az IDM -nek meg még mindig nincs jobb alternatívája.
Nem a javaslatodat húzom le, Linux rendszerre biztos nincs jobb de Winre ezt nem javaslom senkinek sem IDM helyett mert idegesítőLOL
rakbetet59 · 4 hó
Biztos jól csináltál te mindent?
VirtualBoxban Windows 7,8.1,10 alatt is próbáltam már. FB-ről is jól töltött, és kategorizált is.
Az IDM Patch meg külső ismeretlen IP címekre próbál csatlakozni. Az biztos fertőzött.

Tesztelve Kali Linux alatt.
Vivid · 4 hó
Ebből találja ki valaki hogy melyik videót töltené le a program!!!! De ez csak a Facebookon van. Egész jó kis program.
i.imgur.com/afFAOc0.jpg?DirtyWindows.jpg
Criosphinx · 4 hó
Mutasd már meg pls valami képen hogy milyen IP címekre csatlakozikROFL mivel ha jól tudom egyetlen tűzfal sem jelez be külső kommunikációra.
Criosphinx · 3 hó
Muszáj vagyok ostorozni ezt az XDM -et mert fent van azóta is de ez egy iszonyatosan gagyi supporttal rendelkezik, eleve azt mondja van újabb verzió ami a 7.2.8 nálam a 7.2.7 van, de hiába töltöm le az új telepítőt akkor is 7.2.7 maradROFL, az is vicc hogy "rátelepítés" sem megy nekik nem hogy a frissítés, le kell előtte szedni a régit....tehát még el sem tudtam b@szniLOL
A másik a Komponens frissítés, valami 17 MB -ot leszed de tök feleslegesen mert állandóan le lehet szedni és semmi sem történik.
Ez a program fanatikusoknak való, vagy olyannak mint én aki teszteli ezeket, de ezt egy átlag júzer nem fogja használni mert nem jön hozzá semmi autómatán, aztán csak sírni fog hogy már nem működik seholOMGROFL bocsesz Pfft

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 5

HOHI, Rainbow65, loyalhudy, makoj, Valentin50
  • 13 Vendég
  • 115 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!