firefox

sziasztok! volna 1 kérdésem nem e tudná valaki hogy miért van az hogy nem vagyok fen a böngészőn és magától be tölti az oldalakat pedig nem vagyok a böngészön ha valaki tud segiteni elöre is köszi üdv
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
lacko9691 · 4 hó
A kezdőlap beállítás, ne legyen az előző lapok megnyitásán.
Egy kezdőlapot jelölj csak.Smile
rakbetet59 · 4 hó
Ez többnyire Windows tulajdonság, akarom mondani vírusod lehet, megint. Tölts le pár "víruskeresőt" és keresgélj végig velük.
Aztán majd pár év múlva odáig fejlődsz - az állandó szenvedésekkel bár mennyire is véded a gépet csoda ESET-el meg hasonlókkal - , hogy beládot: Maga az operációs rendszer a rossz, akkor keresel alternatívát. Eljuts lassan a Linux fogalomig és végül a Windows telepítőd megy a kukába. Családi fotóid,videóid, és minden fontos dolgaid ne bízd egyáltalán Microsoft NTFS fájlrendszerre se. EXT4,BTRFS sokkal redundásabb, hibatűrőbb is egyben.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

Vivid, loyalhudy, Valentin50
  • 11 Vendég
  • 115 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!