Merevlemez betöltési hiba

Phoenix007
Phoeni...
Sziasztok. Az történt, hogy két napja eltünt az egyik merevlemezem (HDD). Illetve az történt, hogy a betüjelét mutatja, de nem tudja betölteni.

Az Aomei partició manager látja és meg is jelenití ugyan, úgy mutatja, hogy minden rendben, de betölteni ő sem bírja.

Próbáltam átmásolni a paríciót vele, de azt sem engedi.

Nagyon sok fontos adatom van a lemezen, amiket nem tudok pótolni, és sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem készítettem róla biztonsági másolatot.

A Hard Disc Sentinel ezt mutatja:

i.imgur.com/noR1l4d.jpg

Előre is köszönöm mindenki segítségét!
27 napja
Sok sikert lényeg,hogy húzd ki a gépből a HDD-t egyenlőre. Hamarosan jönnek segíteni,nekem is meglett oldva Thumbs up Igaz nekem 8 gyenge szektorral és 94 % Kondicióval szállt el. Már újra is megtudnám magamnak ,csinálni a mentést,de nem akarom újra átélni. Szóval ,nem dumálok többet. Segítenek nyugi! Minden jót.
27 napja
Várd meg még szuper olvassa!Wink
27 napja
OK. Köszi.
Bekavar, ha újra telepítem addig a rendszert, mert amióta ez van, nagyon lelassult. Nem tudom, hogy van e köze ehhez, de gondolom, hogy azért, mert nem tudja beolvasni...
27 napja
Ha telepítesz ezt a lemezt húzd le és ne dugd vissza az alaplapra vedd ki a gépből!
A többi teendőt,majd szuper elmondja
27 napja
OK. Köszi.
27 napja
27 napja
Köszi, megpróbálom ezzel.
27 napja
Nekem ezek hozták vissza a 2018-as életemet a gépre.
RuntimeSoftware GetDataBack Simple v5.01 Angol
EaseUS Data Recovery Wizard 11.9 Magyar

A Recuva az is megtalálta az elején,de szinte 90%-a olvashatatlan volt. Sok sikert. Szuper lenne benne a mester,csak gondolom dolga van.

Az lenne a legjobb,ha másik HDD-re próbálnád visszahozni..
27 napja
Köszi. Nekem reggel óta fut a "MiniTool Power Data Recovery 8.0 Technician" . Most áll 65%-on, és az előnézetben egyenlőre még szépen mutatja a mappa és fájlneveket is. Jó lenne, ha ez így maradna a visszaállítás után is...
Időigényes, mert olyan 290 GB-ot kell visszahoznom.
Ha ezzel nem jön össze, akkor megpróbálom azokkal is, amiket ajánlottál, illetve még letöltöttem a "Stellar Phoenix Windows Data Recovery Technician 8" programot is.
27 napja
.Iso -kat + Programokat bármelyik szépen visszahozza,csak a képekkel lesznek gondok. Sokáig ne szenvedtesd ,gyorsan mentsd a cuccokat,ha megvan.
27 napja
Szia!
A "MiniTool Power Data Recovery 8.0 Technician"-t várd végig, aztán meglátod, meglátjuk...
Ha holnap de. tudsz jelentkezz (kora délelőtt), akkor tudunk beszélni, vagy akár Online segíteni...
27 napja
Szia. Köszi a lehetőséget, de sajna holnap de. dolgozom, és csak este 8 után érek haza, de mindenképpen jelzem neked, hogy sikerült-e.
Csak szerda, csütörtök és pénteken leszek szabadnapos, amikor délelőtt is jó...
27 napja
HDD Regenerator 2011-et is megpróbálhatnád, megszerezni macerás ha érdekel keress - találok valami letöltő linket.
26 napja
A Sergei Strelec WinPE BOOT ISO-jában van egy HDD Regenerator és egy HDD Low-level format eszköz is...
25 napja
Nekem tavaly decemberben az EaseUS Data Recovery Wizard hozott vissza 800GB-ot. Ez egy külső lemez volt amit nem lehetett leválasztani, sőt még a gépet sem tudtam leállítani, ezért kényszerítettem a fizikai kapcsolóval. A gép bekapcsolása után a HDD eltűnt, a lemez kezelőben látszott de Raw lett, és semmivel nem sikerült visszaállítani. Formázás lett a vége, majd adat visszaállítás. Kb 8000 fotóból csak 14 sérült, kb 300 film, 15000 MP3 fájl és számtalan program, meg lett minden! Nekem akkor 50% kondíciót mutatott, ami most 85%-ra "gyógyult" Smile Hmmm....? Hmm Azóta működik rendesen a HDD, bár nem sokat használom csak filmeket tárolok rajta.
16 napja
Köszönöm szépen mindenkinek a segítőkészséget.
Végül is a "MiniTool Power Data Recovery 8.0 Technician" mindent hibátlanul visszaállított és még az elnevezéseket is meghagyta.
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, pedig csak 4 %-os volt a lemez egészségi állapota. Tényleg kb. 2 %-os hibaaránnyal dolgozott.

Üdv mindenkinek!

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

POKA, 6111

  • 14 Vendég
  • 251 Tagok ma
  • 10 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!