Számítógép hiba

Sziasztok adódott egy sproblémám.

van egy GA-G41MT-S2PT alaplap amiben eredetileg 1db 2GB-os memória volt. Ahhoz,hogy gyorsítva legyen beszereztünk egy 4GB-os memóriát valamint egy 120GB-os SSD-T. Amióta megtörtént az eszközök beszerelése a számítógép megbolondult annyira,hogy kikapcsolt állapotban nem indul el. Viszont ha a tápegység kapcsolóját lekapcsoljuk majd vissza akkor automatikusan elindul a számítógép és amíg nem történik leállítás a gép stabilan használható.

Először gondolhatnánk,hogy talán a számítógépház bekapcsolója ment tönkre de ez kizárhatom mert egy másik házzal (új házzal) ugyan ezen jelenséget produkál. Felvetődött bennem,hogy talán az memória csinálja ezért visszaraktam a régit és ugyanúgy meg sem mukkan a bekapcsoló gombra.

Esetleg megfordul a fejembe,hogy az alaplapi pwr tüske adta meg magát de miért memória bővítés közben?
Nortek · 3 hó
Kipróbálnék egy másik tápot és az összes táp csatlakozón végig mennék egy médium fogkefével.

(gyönyörűen átírtad Grin)
poirot · 3 hó
Ha kettőt raktál be, az nem jó, vedd ki a memóriákat, amit beraktál és csak az SSD-vel próbáld ki pár napig. Ha így müködik, akkor jöhet a memória. Szerintem a memóriával lesz gond. Mindig csak egy új hardverrel próbálkozzál, ha gond van.
Csabi1984 · 3 hó
Természetesen így is levolt tesztelve. Az a memória van benne ami eredetileg benne volt.
Topy-ka · 3 hó
Próbáld ki SSD nélkül elindítani... Csak BIOS szintig. Ha ez megy, akkor a BIOS-ban kell az SSD-t felismertetni, beállítani.

Hirdetés

Válasz küldése

Csak bejelentkezett felhasználók küldhetnek választ.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 5

Vivid, vizesember, nagyrobe, palicz91, Lali

  • 11 Vendég
  • 184 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,724 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!