Számítógép hiba

Csabi1984
Csabi1984
Sziasztok adódott egy sproblémám.

van egy GA-G41MT-S2PT alaplap amiben eredetileg 1db 2GB-os memória volt. Ahhoz,hogy gyorsítva legyen beszereztünk egy 4GB-os memóriát valamint egy 120GB-os SSD-T. Amióta megtörtént az eszközök beszerelése a számítógép megbolondult annyira,hogy kikapcsolt állapotban nem indul el. Viszont ha a tápegység kapcsolóját lekapcsoljuk majd vissza akkor automatikusan elindul a számítógép és amíg nem történik leállítás a gép stabilan használható.

Először gondolhatnánk,hogy talán a számítógépház bekapcsolója ment tönkre de ez kizárhatom mert egy másik házzal (új házzal) ugyan ezen jelenséget produkál. Felvetődött bennem,hogy talán az memória csinálja ezért visszaraktam a régit és ugyanúgy meg sem mukkan a bekapcsoló gombra.

Esetleg megfordul a fejembe,hogy az alaplapi pwr tüske adta meg magát de miért memória bővítés közben?
12 napja
Kipróbálnék egy másik tápot és az összes táp csatlakozón végig mennék egy médium fogkefével.

(gyönyörűen átírtad Grin)
12 napja
Ha kettőt raktál be, az nem jó, vedd ki a memóriákat, amit beraktál és csak az SSD-vel próbáld ki pár napig. Ha így müködik, akkor jöhet a memória. Szerintem a memóriával lesz gond. Mindig csak egy új hardverrel próbálkozzál, ha gond van.
11 napja
Természetesen így is levolt tesztelve. Az a memória van benne ami eredetileg benne volt.
11 napja
Próbáld ki SSD nélkül elindítani... Csak BIOS szintig. Ha ez megy, akkor a BIOS-ban kell az SSD-t felismertetni, beállítani.

Hirdetés

Válasz küldése

Csak bejelentkezett felhasználók küldhetnek választ.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 5

vizesember, djbaler, loyalhudy, laci8405, HOHI

  • 10 Vendég
  • 244 Tagok ma
  • 10 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!