Van minden videoformátumot támogató player?

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Tud-e valaki olyan programról (lehetőleg freeware), amelyik minden videofájl típust képes lejátszani, vagy egy jó codec, ami alkalmassá tesz programot erre? Vagy legalább VLC szintű típusokat tudja úgy lejátszani másodképernyőn, hogy a lejátszó az elsődleges képernyőre beállítható és a másodlagosra kilőhető teljes képernyőben a kép - mint a winamp-ban? Avagy a VLC-ben van olyan lehetőség, hogy a kezelőpult az elsőn maradjon és a másodikon a videó? Sajnos még sok VOB, DAT és egyéb hajmeresztő, videóra használt kiterjesztésem van, amit inkább nem konvertálnék a hangsávok miatt. Vártam az új winamp-ot, de nem ismeri még most sem ezeket a kiterjesztéseket :-(

Köszönöm szépen! :-)
Siraj · 5 hó
VLC Media Player Dual or Triple monitors Fullscreen Video Clone

win 10 64 ben video - kimenet: direct3D9 ben adott képet csak.

i.imgur.com/wunhIRh.jpg
alagi075 · 6 hó
lacko9691 · 6 hó
A médiaplayer codecpakk plus és a klite kodek.Smile
Nagy Tibor · 6 hó
alagi és lackó köszönöm! de az MPC-t telepíti a winamp, semmi :-( a mediaplayer codec packon is átestem :-(
bandi1969 · 6 hó
Klite Mega packot felrakod és abban a media player classic mindent lejátszik!
Vagy a Jetaudio Thumbs up
Vorosszemu · 6 hó
SMPlayer
Gamelord · 6 hó
Potplayer. A külsős kodekeket is csak magának tölti le, nem integrálja a rendszerbe szerencsére.
Terranova · 6 hó
Én az MPC-HC-t ajánlom. Tapasztalataim szerint, sok videofájl típust simábban lejátszik, mint pl. a VLC. DVD-fájlokkal (VOB) is könnyedén megbirkózik.
Könnyen kezelhető, és magyarul is tud. Free.
Norton50 · 6 hó
Szia
KMPlayer

http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=2470&k=15
Vivid · 6 hó
Zoom player (Kulcsot mellékelek)Smile
Nagy Tibor · 6 hó
Nagyon szépen köszönöm a sok remek tippet! Nekilátok próbálgatni, letöltöttem mindet :-).
tothjani · 6 hó
MPC-BE, amit az nem tud azzal nem is érdemes kínlódni, simán viszi (ha bírja a gép) az UHD HDR filmeket is, de akár a 3D-s anyag is megy neki.
Ráadásul telepíteni sem kell, mert tökéletes a portable verzió is.
Topy-ka · 6 hó
Szintén MPC-HC-t ajánlom, megspékelve SHARK007 codecpackkal.
https://www.majorgeeks.com/files/details/win7codecs.html
Nagy Tibor · 5 hó
Köszönöm!
Már tudom, hogy melyiket kellene melyikkel összegyúrni,...hogy a kívánalmaimnak megfeleljenek :-). Van amelyik remekül kezeli azt a funkciót, hogy display1-en a vezérlő, Display2-n a full screen, de nem játszik le csak kevés típust. Van amelyik remekül kezel két képernyőt és még hátteret is lehet cserélni, meg 3d-s de az mp4-et mégsem kezeli...az már reménytelen, hogy CDG+mp3 kezelő egyben működjön. A DAT, VOB, Flv, Kar, Kfn, CDG, még pluginokkal, kodekekkel sem megy :-(.
lacko9691 · 5 hó
i.imgur.com/wRsItT8.jpg

Még használom a két utolsót, a xiporg és xvid codeket a mozi és a html5 lejátszáshoz.Smile
tomaszka88 · 5 hó
Helló!!

Talán nem sokan használják, vagy nincsenek megbarátkozva a Media Playerrel, de én pl. K-lite codec mellet azt használom. Néha van olyan, hogy bizonyos feliratos filmeknél a felirat nem jelenik meg. Egyébként lejátszik így sok mindent.
Nagy Tibor · 5 hó
Sziasztok! Tényleg köszönöm a sok ötletet, de azt hiszem feladtam. Vannak nagyon jó média playerek, kodekekkel szinte bármit lejátszanak, de képtelenek a dual sreenre, még belenyúlva sem. Ami meg dual képes, az meg csak limitált formátumot kezel. Már örülnék egy sima VLC-nek is, ha kezelne másod képernyőt, de nem (persze "át lehet lőni" de a teljes progi átmegy, a kezelő felület ennél sem marad az elsőn). A K-lite, SM, MPC, KM, BS is szuper, de ezt sem sikerült megszelídíteni, a W mediapl kodekekkel sem fogja tudni, a winampot meg nem érdekli a kodek, 50 fórumot átolvasva sem. A windowst lehet újrahúznom mert úgy szétverték ezek a próbálkozások, hogy már teljesen ingatag lett :-).
Nagy Tibor · 5 hó
Köszönöm! Bár a legújabb VLC-ben nincs ilyen megoldási lehetőség - vagy áttették máshová, a videó is 1.1-ben mutatja, a jelenlegi már a 3-as, de még átnézek pár VLC fórumot! Ezen az úton lesz megoldás, ami meg nem megy, azt muszáj leszek konvertálni valamibe.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

vizesember
  • 6 Vendég
  • 69 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 17,197 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!