Digitális képek rendezése EXIF adatok alapján

Üdv!
Egy olyan szoftvert keresek, amelyik képes arra, hogy az évek során összegyűlt digitális képeket az EXIF adataik alapján pl. dátum szerint rendezze, átnevezze, illetve el is lehet menteni vele az így kialakított állapotot napi bontásban.
Pl. az Ashampoo Photo Commander tökéletes lenne, dátum szerint rendezi a képeket ( év ,hónap, nap, a nap neve, azon a napon készült fotók száma), de csak megjeleníti így a képeket, nem tudom elmenteni könyvtárszerkezettel együtt ezt az állapotot.
Köszi a figyelmet!

i.imgur.com/2gwkXo0.jpg
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
bandi1969 · 1 év
Anonymuos · 1 év
bebeago · 1 év
Köszönöm!
Igen ezekkel is sorba lehet rendezni, de nem mentik el napokra bontva könyvtárszerkezetben. Vagy csak én nem találom ezt a lehetőséget?
Azt szeretném elérni, hogy egy mappába lévő különböző időpontokban készült képeket időrend alapján sorba állítsa naponkénti bontásban, mint a képen is van!
Anonymuos · 1 év
Ahogy a szűrést állítod, úgy mutatja és menthető, kívánt jelölésű mappába, tárba, felhőbe, "paplan, párna, vagy matrac" alá.
szuper · 1 év
Engem inkább a lepedő fölötti megoldás érdekel... ROFL
i.imgur.com/iy5G96q.jpg
Anonymuos · 1 év
Ez a SMG szűrő? Grin
bebeago · 1 év
Ezt a programot találtam közben, ez többféle szempont szerint (pl, a kép készítésének dátuma, milyen géppel készült a kép stb. ) tudja csoportosítani a képeket, és el is lehet vele menteni a csoportosítást.
https://sourceforge.net/projects/simp...rtedsnaps/
Anonymuos · 1 év
Ennek örülök. Smile
Nincs gond azzal, hogy 3 éve nem frissítették, ha működik.
TC meg napra kész. Smile
bebeago · 1 év
Gondolod belinkelem ha nem működik, és nem azt csinálja amit kerestem?
Köszönöm a segítséget!

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 3 Vendég
  • 1 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 19,020 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!