Miért serceg a laptopban valami?

Mikor görgetek le-fel akkor jelentkezik főként, valami sercegő hang, és fogalmam sincs mi okozhatja... Nektek van ötletetek? Mikor nem görgetek akkor kevésbé, vagy egyáltalán nem produkálja ezt.
bandi1969 · 1 év
Nem tudom,de minél jobban melegszik, annál jobban hallani?
Mert akkor minél előbb tisztítás + pasztázást kell végezni!
Sajnos előfordul ilyen, valószínűleg valamelyik alkatrész alul van méretezve, ami azt is jelenti, hogy ilyen az egész széria, úgyhogy cserével se lesz jobb.
A szomszéd gyereknek 4 éves laptopja a megvásárlás napja óta ugyan úgy serceg ahogy te leírtad (ha akkuról megy, akkor kevésbé). Ezzel együtt kell élni.
De bízzunk,hogy amit írtam segít!
Anonymuos · 1 év
Belé bújt a kisördög.
Vidd el szakszervizbe.
bebeago · 1 év
Akkor én értettem félre a kérdést?!
Régebben volt ilyen jelenségem, egérrel görgetve a hangszóróból jött sercegő hang, vagy a hangkártya vagy a videokártya driver csere oldotta meg.
Maxi · 1 év
bandi1969, most hogy így mondod szerintem már nekem is a vásárlástól kezdve csinálja ezt, csak most idegesítőbb. A tisztítást épp tegnap megcsináltam, sajnos a pasztázást én nem tudom itthon megcsinálni. A tisztítás már nagyon ráfért, viszont nincs összefüggésben a melegedéssel, ha fel van melegedve a proci, ha nincs akkor is ugyanúgy csinálja a sercegést. Nálam pont fordítva van, akkor jobban serceg mikor akkuról megy, kevésbé ha tápról.

bebeago alul vannak a hangszórói (ASUS K501UX), erre én is gondoltam, de egyszerűen nem tudom eldönteni hogy a hangszóróból jönne-e sercegő hang vagy a prociból, de én az utóbbira gyanakszom jobban
bandi1969 · 1 év
Némítsad le és kiderül!
Tedd rá a füled mindegyik hangszóróra.és ha nem ott van a hang akkor gáz.
Mert ha ott van akkor valami árnyékolási dolgot csesztek el a típusban a gyártók! De azt meg sajna nem tudjuk megoldani!
Maxi · 1 év
Kicsit többet vártam el egy 300 ezres laptoptól, de úgy néz ki manapság ez van. Mindenben spórolnak
bandi1969 · 1 év
Sajnos igen!Sad
Maxi · 1 év
A hangszóróból is hallatszik, viszont szerintem ez csak amolyan áthallatszódás és a procitól jön valójában a sercegés mivel elég közel van a kettő egymáshoz.
bandi1969 · 1 év
Hát akkor sajna nincs mit tenni!
Szakszerviz,de szerintem nemfognak csinálni vele semmit sem!
Sajnálom!
Maxi · 1 év
Épp ez az, hogy szerintem sem... úgymond nekik ez nem is hiba. Esetleg az újrapasztáztatást megcsináltatom, viszont nem hinném, hogy attól elmúlna. Voltak gondok hogy meg-meg akadt, lefagyott, de az nyílvánvaló volt, hogy a poros venti okozta, azóta ez a hiba teljesen megszűnt szerencsére tisztítás után. Már nem tud az ember normális laptopot venni csak horror áron, kicsit kezdek csalódni az ASUS-ban.
Anonymuos · 1 év
Akkor most már beadod szakszervizbe? Smile
bandi1969 · 1 év
érdemesnek tartom!

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 8 Vendég
  • 1 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 19,020 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!