windows 10 home n frissítése windows 10 home-ra

A kérdésem benne van a címben.Lehetséges ez?(firefoxban kiabál a microsoft media feature pack telepítéséért,de 1903-hoz nincs még,és a facebook videókat nem tudom nézni rajta-edge,chromeban megy)
Szeretném Továbbra is a firefoxot használni.
Köszi az ötleteket!
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
lacko9691 · 5 hó

Média player codecpack és flashplayer kellhet.Smile
Edgééknek saját flash van beépítve.Smile
Vivid · 5 hó
Ha rendelkezel Home kulccsal, csak add meg az aktiválásnál.
Keress meg a részletekért. Grin
i.imgur.com/K9hB9yd.png
szuper · 5 hó
Lehetséges, csak annak a verziónak a hivatalos SN-jét kell beírni a Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Rendszer\Másik termékkulcs megadása lehetőségnél...
Néhány perc és egy újraindítás után, már az új verzióval indul a gép...
bojkovska · 5 hó
Tudom, hogy béna kérdés. A Gyakorlatban A Home igényli a legkisebb errő forrást proci, ram. Vagyis ha mást tesszek fel akkor a gykorlatban lassabb lesz?
köszi
Bojkovska
lacko9691 · 5 hó
bojkovska Ez ebben a formában nem helytállóSmile
darknozzo · 5 hó
Ez a Home vagy a Pro lassabb/gyorsabb dolog, olyan, ha egy modern gépre telepíti az ember midegy, többet foglal párszáz megával (többszáz gigás SSD-ken ez manapság nem számít). Esetleg 5mp alatt tölt be a 4 helyett. Szóval lényegtelen. De ha kenyérpirítóra telepíted, akkor igen elképzelhető, hogy a home betölt 5 perc alatt a Pro meg 8-10. Grin Másik hasonlat: (szintén modern PC-n): egy mappában van 20 kép a másikban 1000 melyik tölt be gyorsabban? Persze, hogy a 20-as, az kb 0.3mp alatt, az ezres meg 2mp alatt, számít valamit? Semmit Grin De egy kenyérpirítón már ez is gondot okozhat Grin (ezek csak szemléltető, elméleti példák) Grin
bojkovska · 5 hó
Köszönöm a jó példákat. Több kenyérpiritós ismerősőm van.
köszi
Tamás
szuper · 5 hó

Idézet

Tudom, hogy béna kérdés. A Gyakorlatban A Home igényli a legkisebb errő forrást proci, ram. Vagyis ha mást tesszek fel akkor a gykorlatban lassabb lesz?

Ez nettó valótlanság!
A W10 mindegyik verziójának kernele ugyan akkora, mivel annak egyformának kell lennie...
A körítés a különbség...
bojkovska · 4 hó
Ez meglepett.
köszi
Dana

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!