GIF készítő / szerkesztő

Üdv!

Tud valaki profi Gif készítő programot ajánlani? Olyan kéne természetesen ami Videóból is tud készíteni és Editor is, és a nagy 80 megás Gifeket is kezelje.
Kipróbáltam már vagy 6 programot de egyik sem az igazi.
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
bandi1969 · 4 hó
A legjobb!
Criosphinx · 4 hó
@bandi
Biztos jó de max 35 MB-os gifet kezel, az a baj hogy vannak 60-80 Megás 1080p gifjeim amiből sokkal kisebbet akarok mert felesleges hogy ekkora batár legyen.

Egy Photoshop biztos jó rá de ezért nem telepiítenék fel egy 3 gigás programot ROFL
muffin73 · 4 hó
Töltsd fel a GIF Maker fülön, aztán méretezd át. Wink
Mewaline · 4 hó
Smile

http://gifmaker.me/
Criosphinx · 4 hó
@Mewaline
Az kiesett a játékból mert max 20 MB, de azért köszi.

@muffin
" Maximális fájlméret 6MB vagy 100 MB összesen. " Ezt jelenti a mondat ott. Ennek ellenére tényleg feltölti, én úgy értelmeztem hogy ha egszerre több képet tölt fel az ember akkor fájlonként max 6 MB de összesen 100 MB ami valójában ezt jelentiROFL
Na mindegy ettől függetlenül nem jó ez az egész, akármelyik gifet töltöm fel olyan mintha valami efekt kerülne rá, ha átméretezem akkor meg más efekt jelenik meg rajta. Dobok róla képet.

Ilyen feltöltéskor:


Ez pedig a végeredmény:


Igazából olyan mintha levenné a bitrátáját nagyon. Gondolom mert ez egy szar ingyenes online konvertáló
Ezért kéne egy rendes alkalmazás ami erre van belőve semmi másra.
bandi1969 · 4 hó
Adobe
Premiere Pro CC
ha megfelel!

Mindjárt megy a link!
bandi1969 · 4 hó
Itt is van!
bandi1969 · 4 hó
PhotoScape
muffin73 · 4 hó
Criosphinx!
A Resize method-ot ImageMagick-ra állítva elvileg nincs minőségromlás. Feltöltöttem egy gif-et, majd lementettem ugyanakkora méretben, és összehasonlítottam mindkét gif 3. képét. Minden pixelük egyforma.
Criosphinx · 4 hó
@muffin73
Tölts fel egy min, 50 megásat, azt már nem tudja kezelni normálisan, kipróbáltam ImageMagic+ -on is, olyan lesz mint amit belinkeltem, az optimizálás sem segít.
Egy kisebb gifet valóban nem csesz szét.

@bandi1969
A PhotoScape az azonnal összeszarta magát ekkora gifnél, halálra fagyott amikor beledobtam a fájlt, amúgy is 4 éve nem früssült, annak már kuka.
Az Adobe progit majd kipróbálom, de félek az meg túl bonyolult lesz nekem egy ilyen primitív művelethez isROFL

Pédának említeném az Aiseesoft Video convertert ami full logikus és működik is, de csak max 10 fpst tud meghagyni rajta, ami már erősen szaggatós.
bandi1969 · 4 hó
Easy GIF Animator 7.3
Criosphinx · 4 hó
@bandi1969
Az Adobe Premier nekem full Kínai volt, biztos meg lehet vele csinálni de én nem tudtam....amúgy érdekes mert eleve makogva játszotta le a beledobott gifet mint egy ócska szar program. Arról nem is beszélve hogy bezárás után 3 folyamat is megy még a háttérben összesen 150 megával, ilyen programot én úgy gyűlölök mint a sz@rt ROFL
Az Easy GIF Animatort már néztem az meg ezt az üzenetet dobja:

Ami full kamu mert 8 gigám van és mikor elkezdi csinálni még van vagy 5 gigám, ha meg kisebbre állítom az átméretezést akkor egy másik hiba jön ami feldob még 1 ablakot és százszor rá kell nyomni hogy bezárja az alkalmazást.

A VirtualDubot is néztem de értelmetlen számomra...ahol azt hiszem felére csökkentettem a méretet az nem is csinált semmit, ráadásul az így elmentett GIF több száz megás lett. Eskü eddig azt hittem nem vagyok tök hülye a video/kép konvertáláshoz de ez a GIF az agyamra megy....nem hiszem el hogy nincs erre egy normális programAngry

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!