Win-10, a heti frissítés után,nem kapcsol ki.

Üdv mindenkinek!
A jelenség Win. 10-Pro, nem kapcsol ki a szokott módon. A monitort és a merevlemezt leállítja, a ventilátorokat és a kontroll ledet nem. Resetre újraindul, leállítás csak a házon lehetséges. Csináltam egy BIOS visszaállítást alapra, illetve, illetve egy tiszta Win telepítést. Laikusként már előre félek a válaszoktól.
Úgy emlékszem, már volt ilyen kérdés régebben, de nem találom. Hamarosan jön az új Win, esélyes, hogy mejgavul. Mikor "okosodtam", az volt a tézis, a föld lapos. (nebántsatoknagyon) Köszönöm.
mondeo6 · 4 hó
Szia. Az energiagazdálkodási beállításoknál kellene keresgélni. pl. a gyors rendszerindításnál ha van pipa vedd ki. Vinyó melegedés nem lehet, és ezért pörög a venti még?
bandi1969 · 4 hó

A alternatíva:
Szedd le a legújabb telepítőt amit csak találsz és próbáld meg azzal.
Lehetőleg a fő vinyó teljes formázásával. Ha ez nem segítene akkor valóban egy furcsa jelenség.

B alternatíva:
Az energiagazdálkodási lehetőségek között beállíthatod hogy a bekapcsológomb mit csináljon. Alapvetően leállításra van beállítva. ha nem akkor állítsd át és próbáld meg azzal kikapcsolni.
C alternatíva:
Kapcsold ki a Hibernate-et az megoldja… Vagy ha azt nem akarod akkor simán tarstsd lenyomva a Shift-et miközben a Shutdown-ra klikkelsz.

Power & Sleep settings - Aditional power and sleep settings - Prefered plans-nál ameik kivan neked választva editálod Change Plan settings-el és ott a Changed advanced power settings - en belül a Sleep fül alatt a Hibernate after - t NEVER-re rakod.
651 · 4 hó
bandi1969 !
Képzeld, értettem amit írtál, sajnos nem működik. (A,B,C) Van egy Kori- féle DVD-m (2018.08) ezt raktam fel, hibátlan. Majd engedtem a frissítéseket és megmarhult. Ez után csináltam a gépházból, egy tiszta telepítést és baromkodik, a leírt módon. Igaz nem formattáltam és egy 120GB-s SSD a delikvens.
...és természetesen köszi!
651 · 4 hó
Szia mondeo6!
Elsőre minden6tó -nak olvastam a neved, ami találó lenne. Amikor jön a jó megoldás, minden olyan egyszerű és nagyon butának érzem magam. A Win 10 egyik tudása a gyorsindítás, tehát logikus az lenne hogy pipa be. Mert igazad van - pipa ki - és minden rózsaszinű. Köszönöm !

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!