Ubuntu telepítése

Sziasztok!
A Microsoft Store-ről telepíteném az ubuntut. A képen látható instalálásig jutottam el, innét tovább nem tudom folytatni mert nem tudom mit jelent a zöld színnel kiírt parancs. Tudnátok segíteni? Előre is megköszönve üdvözlettel.
i.imgur.com/Jcev8KS.jpg
Alveus · 11 hó
A zöld színnel kiírt "parancs" nem parancs, hanem a gép azonosítója. ide várja pl: sudo apt update vagy sudo apt upgrade , sudo apt install ubuntu-desktop. Nem telepítette fel a teljes ubuntu desktop-ot ( grafikai felület), hanem csak a terminalt és a hozzá kellő programokat. De ha linuxozni szeretnél, akkor tegyél fel linuxot, windows alól soha nem fog normálisan működni, ha meg csak kiváncsi vagy, tölts egy linux izot, csinálj belőle egy telepítőt pendrive-ra, és arról indítsd, nem kell telepíteni, tud pendriveról is indulni, megnézed, ha tetszik felrakod.
bandi1969 · 11 hó
Futtasd rendszergazdaként!
Az a baja,hogy nem abban fut!
bumerang · 11 hó
Rendszergazdaként próbálom, most meg ezt írta ki
i.imgur.com/RCQCeKK.jpg
Vivid · 11 hó
Jelszót is be kell írni(Nem fogod látni, de gépeld be)
bumerang · 11 hó
Hagyom, nem boldogulok,próbálkozok másképp. Köszi mindkettőtök segítségét.
Lali · 11 hó
Itt nincs már semmi parancs, ez nem telepíti magát az ubuntut, csak a terminál parancssorját rakja fel, de az asztali felületet nem fogja előhozni neked, mert ez nem a teljes linux rendszer.
szucsgyuri · 11 hó
Én azt javasolom, ha már linuxot is szeretnél használni, hogy virtuális gépen futtasd. Amennyiben gyengécske a géped, a dual-boot lehet még megoldás.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

kovako
  • 3 Vendég
  • 7 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 18,860 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!