Milyen programmal lehetséges 2db telepítőtt egy pendrivera tenni ?

Sziasztok, lenne egy 16gb pendrivem erre szeretném feltenni egyszerre az itt található koris windows 10 és 8.1 64x telepítőtt UEFIben. Milyen programmal sikerülhet? Az lenne a lényeg ne csak a grub legyen UEFIs hanem a telepitők is.
szuper · 4 hó
Az általad fölvetett feladat megoldására több megoldás is létezik. Ezek közül legfrissebb megoldások:
‒ SARDU MultiBoot Creator v3.3.0;
‒ Grub2Win v2.1.0.1 Multilingual;
‒ YUMI (Your Universal Multiboot Installer) UEFI 0.0.1.6...
szuper · 4 hó
De pl. ITT is lehet egy megoldás...
sergei24 · 4 hó
Szuper, bandi1969 köszönöm megnézem ezeket yumi próbáltam de csak a grub volt UEFIS maga a telepitő nem meg a 2. telepitö integrálásakor nem bootolt többet. De megnézem a többi programot köszönöm nektek a segítséget.
Anonymuos · 4 hó
http://www.winsetupfromusb.com/files/...b-1-9-exe/

Changes from version 1.8

added support for multi-version/dual Windows ISOs (32 and 64 bits in one ISO for example). Stock Microsoft dual ISOs are supported and tested, other such sources too, as long as they use unmodified bootmgr and default location for BCD store is in /boot/bcd. Tested in BIOS/UEFI with both Secure Boot on and off, stock Windows 10 dual and single ISO builds 1803, 1809, Server 2016 and 2019.
added detection of Windows 10 build number which is added to the boot menu names
updated ImDisk and WimLib
minor bug fixes

@szuper +1 javaslata a nyerő UEFI telepítő készítéséhez.
sergei24 · 4 hó
Sziasztok, sajnos nem sikerült készítenem ilyen iso pendrivet. YUMI az volt a gond abban a pillanatban mikor a 2. isot rakom hozzá megcsinálja de soha nem bootol. A SARDU és winsetupusb ezekel csak mbr sikerült megcsinálni a sardu meg kellene a pro verzio hogy engedje az AIOt. Lehet én bénáztam el valamit nincs valami más megoldás ?
Anonymuos · 4 hó
Te bénáztál. Smile
sergei24 · 4 hó
Anonymuos Grin Rendben akkor most mit csináljak mert bárhogy próbálkozom képtelen vagyok UEFIS telepítőt csínálni igy mbr sikerült elsőre az összesel.
bandi1969 · 4 hó
Jó az!
Ha a Vinyód vagy az SSD- GPT-re van formázva ,és a Bios UEFI. Akkoer arról is UEFI-GPT lesz a gépen!
Hisz Gyári Windows telepítő DVD-ről is lehet UEFI-t telepíteni!Wink
sergei24 · 4 hó
bandi1969 gpt particiós táblát használ az ssd amire kerül de akkor kiirja konvertáljam át mbr. Illetve ha felteszem alapbol nem uefis lesz a telepítés DVD ismerem de ott ki lehet választani külön UEFI. Meg ott az alaplap (gyártó) logója jelenik meg itt kék "zászló boot kép. Na mindegy akkor marad az a megoldás kiírom dupla rétegű dvdre (dvd9) Windows 8.1.
Köszönöm a segítséget : bandi1969 szuper kaptam pár prgramot amivel késsöb tudok dolgozni.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!