D-Link DIR‑655 Wireless N Gigabit Router

Sziasztok! Vettem a címben szereplő D-Link DIR‑655 Wireless N Gigabit Routert. Olyan problémám akadt vele,hogy nem akar kapcsolódni az internetre. Eddig egy TP-Link TL-WR840N Routert használtam,használok amivel ilyen probléma nem volt. A szolgáltató Vidékháló kft,kábeles internetet ETTH (koax kábel) ad,probléma nincs a szolgáltatással. PPPoE csatlakozással kapcsolódik a netre (felhasználónév/jelszó),de a d-link router nem akar kapcsolódni,minden konfiguráció helyes,de nem kapcsolódik. Már frissítettem a firmware verziót,de a probléma ugyan az,reset is volt többször. Ha másik routerrel kötöm össze,akkor van internet. Ha a d-link csak a kábel modemmel van össze kötve akkor a routeren kéken világít a hálózat,amint be írom a felhasználó nevet és a jelszót csak sárgán világít a hálózat. Nem lenne kompatibilis a router a modemmel? Vagy mi lehet a probléma? Köszönöm az építő segítséget!
bandi1969 · 4 hó
https://eu.dlink.com/hu/hu/support/fa...y-dir-605l
Ha ez sem segít,rossz a router!Sad
A sárga szín,nincs meg a megfelelő csatlakozási sebesség!
A kábel a gyári amit hozzá kaptál?
szuper · 4 hó
Ugye nem WiFi-n keresztül akarod beállítani a D-Linket??? (A D-Link routert kábellel KELL összekötni a beállítására szolgáló PC-vel, laptoppal!!!)
A WiFi-t ez esetben (beálltás) felejtsd el!
westcoast · 4 hó
Nem wifin keresztül akarom beállítani,kábellel van öszekötve a gép és a router.
Vivid · 4 hó
i.imgur.com/H4f7w10.png

Itt a megfelelő van kiválasztva?
Ha modem után van a router, akkor nem a DHCP a megfelelő választás a PPOE helyett? (ez esetben direkt kapcsolódás van, nem kell neki Username és Password.)
Vivid · 4 hó
Anonymuos
Nekem volt szerencsém olyan modemhez ami direktben csatlakozott.
Látatlanban nem tudhatom hogy neki milyen áll rendelkezésre.
Fogd fel egy tippnek.
tuske70 · 4 hó

Én arra a

Idézet

Budapest területén ingyenes kiszállás.
lennék kíváncsi,nálunk ezt a szót,hogy ingyen nem ismerik!OMG
westcoast · 4 hó
Ma délután neki esek megint és meg próbálom az összes lehetőséget. Amint jutok valamire rögtön vissza jelzek.
westcoast · 4 hó
Minden lehetséges megoldást megpróbáltam,még a szolgáltatóval is felvettem a kapcsolatot. kiderült,hogy a router a hibás! Másodlagosként tökéletesen működik! Köszönöm a segítséget mindenkinek!!!

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!