IDM

Üdv!

Többnyire a crackingpatching-es patchet használom, ez tök jó működik is, de csak azt következő frissítésig!
Hiába töltöm le onnan az új hozzá való telepítőt/patchet (az egész csomagot), tök mindegy hogy uninstall előtte az egész vagy rátelepítem és úgy dobom rá az új patchet akkor is jön a fake serial duma....kénytelen vagyok utána már alternatív patchet használni.
Van ennek valami módja, hogy működjön az általuk kiadott töréssel? Mert ennek a cseréjéről sehol nem írnak.
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
Terranova · 4 hó
A Crackingpatching oldalon kétféle töréssel szokott megjelenni a program, nem mindegy, hogy melyiket használod. Ha az IDM-et használod továbbra is, akkor azt a patch verzióst javaslom, amelyikben külön mappában található a 32 és 64 bit-es patch.
Azonban, javaslom az Ant Download Managert, ugyanazt tudja, mint az IDM, tud magyarul, könnyen kezelhető, beállítás is egyszerű, megtanulható a használata, és ha a verzió változik, ugyanazzal a patch-el aktiválható, mint az előző verzió.
Nálam bevált, és nincs az a hibaüzenet sem, amit jeleztél.
Próbáld ki!
https://www.armaanpc.com/ant-download...d-manager/
Visa · 4 hó
Azt ez kijavítja IDM6287 fake és nem látsz többé olyan táblát.i.imgur.com/m9VErED.jpg
Futtasd le mikor fent van az IDM mappájában, és utána patchold. Smile
https://www.upload.ee/files/10248348/...ke.7z.html

Ha kész jöhet megint. Nekem is a fenti oldotta meg számtól függetlenül, a figyelmeztetést.

IDM crack 6.33 Build 3 with 32bit+64bit Patch 2019
https://83downloadz.tk/6a6d40fb710b36...55409f2e3f
DE azóta láttam egy másik idm oldalt a KaranPC, itt is frissítik kicsit más de az eredmény IDM. ( A fenti javít csak. ) Smile
i.imgur.com/w5g5w6L.jpg
Ez nem olyan veszélyes míg az IDM-ig jutsz mint a crackingpatching, azt viszont jobban kedvelem én is. Smile
Nézd meg ezt is, mint másik lehetőség.
szucsgyuri · 4 hó
Mielőtt frissítenéd az IDM-et, kilépsz belőle. Amennyiben a Crackingpatching cuccal crackeltél, futtatod a telípítési mappában lévő IDM Patch Uninstaller X.exe fájlt (az X egy szám. Pl: 1; 2; stb). Egyébként az ugyanitt lévő IDM Patch Uninstaller X.ini fájlban olvashatod, hogy mit fog törölni. Frissíted az IDM-et a letöltött telípítővel, majd Terranova által javasolt patchcset használod a README.txt/How to Install.txt-ben leírtak szerint.

Itt ajánlottunk pár ingyenes letöltéskezelőt. Tudásban azonosak az IDM-mel.
Criosphinx · 4 hó
A kérdésemnél leírtam hogyan próbálkoztam, ne mondjátok el kérlek ugyanazt....és igen a hozzá való patchet futtattam! De ezt is leírtam.
Most csináltam egy teljes eltávolítást, gép restart, internet megszakít, feltelepítés, patchelés és ugyanúgy szar....
Most próbáltam felügyeleti telepítéssel a Total Uninstall programmal, aztán eltávolítani vele, hogy töröljön minden bejegyzést, aztán újra felraktam, patcheltem és Ő még mindig tudja hogy hamis regisztrációROFL Olyan helyre épül be valószínűleg a registrybe ahová nem nyúlhatnak be az eltávolító programok, hiszen akkor újra mehetne akár a 30 napos Trial, mert még azt is tudja hogy 15 napja nem regisztráltamLOL

Szóval marad ilyen esetben más alternatív törés. ( Igen a idm6.32.1+patch nekem is meg van, azzal szoktam nekimenni ilyen esetben)
De inkább a Diakov Repackot fogom használni.

Köszi, az alternatív letöltők javaslatait de kipróbáltam már eleget, és mindegyiknek volt valami baja.
mondeo6 · 4 hó
Kérd el Szupertől a Registry Workshop v5.0.1 progit, mindent kiszed a regisztriből ahova az IDM beírta magát, ha ilyen okból nem engedi regisztrálni az IDM-t. Nekem az AOMEI Bacupper művelte ezt és a RW megoldotta.
Dendy · 4 hó
Én régóta ezt használom, esetleg próbáld ki...
i.imgur.com/nCnuweL.png

Visa · 4 hó
Nem azon a patchon van a hangsúly amit írsz, azt csak alternatív forrásnak mutattam.
Nálam a lényeg ez volt: IDM6287 fake patchhnak néz ki de ez a fake serial táblára patch nem másra.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!