Windows 10 Enterprise telepítése új SSD-re

Sziasztok!

Bocsánat, ha volt ilyen téma, beszélgetés, kerestem de szerintem rosszul :/
Vásároltam újonnan egy Western Digital 500GB Blue 3D WDS500G2B0A SSD -t amire Win 10 Enterprise -t akarok telepíteni, itthoni PC-re.
Régebbi itt szerzett infóm szerint ezt "javasoltátok..", ami nem erőltetni annyira az arcomba a frissítést, kaptam kódot is, itt, sajnos már nem tudom, hogy hova írtam fel, amivel jelenleg 2 éve fent van a régi SSD-n a rendszer és nem kért új regisztrációt, se semmi nyavaja nem jött elő, minden program, játék ment amit használtam ha kellett, maximum ki írta az adott játék, program, hogy telepíteni kell 1-1 további + programot.

1, Maradjak továbbra is Enterprise-n ?
Vagy van némi olyan jellegű változás a Home, illetve Pro verzióba, ami miatt már érdemes rá váltan ?

2,
Mivel új SSD -t vettem, bekötöm, a többi meghajtómat lekötöm, USB-ről simán tudom telepíteni a Windows 10-t majd, nem kell semmit babrálni, állítani, dugdosni ? (Régen telepítettem már főleg SSD-re)

3,
A háttértáram, egy WD Black 2TB [3.5"/64MB/7200/SATA3, és azt szeretném kérdezni, hogy erről az oldalról, a Windows 10 -hez mit mondtok, ajánlotok, hogy töltsem le, tegyem fel, mivel két WD -s lemezem van, igaz egyik SSD a másik HDD.

4,
A win 10 telepítése után, az SSD miatt, kell valamit majd nekem "kézzel" állítani a rendszerben ? (töredezettségmentesítés, stb, ilyesmi... ?) valami ilyen dereng régről, hogy ilyeneket az ssd miatt ki kell kapcsolni, vagy valami, TÉVEDHETEK, direkt nagybetűvel írtam, mert hozzám hasonló laikus emberek, ha olvassák, egyből hegeszteni akarnak a kipróbálás miatt, és nem akarom, hogy ha hülyeséget írok, miattam menjen tönkre a drága PC-jük.

Igen, laikus vagyok, de nem azt jelenti, hogy akkor tedd fel a HOME-t és örülj. Smile
Anonymuos · 4 hó
Rákényszerítjük, hogy minél több mindent telepítsen.

A régi rendszeren írja ki a telepítő médiát RUFUS-al UEFI telepítéshez, majd áramtalanítsa a gépet, cserélje ki a régi SSD-t az újra és indítsa el a gépet UEFI BIOS-ba belépve. Tiltsa le a többi meghajtót, válassza ki elsődleges bootra a pent és reboot.
Indul és onnan sitty-sutty minden. Mint azt annak idején Gabesz1 is megírta az utolsó csatolmányban, ami szintén neki szólt.
Orol · 4 hó
Soha, Soha nem töredezettség mentesítjük az SSD meghajtókat.
Hogy melyik verziót választod a te döntésed, a Home szerintem felejtős.
Telepítés után a rendszerben elég sokat kell állítani az SSD miatt de ezt csak olyan csinálja aki tudja is hogy mit csinál.
Anonymuos · 4 hó
Ne kérj bocsánatot, mert nem tudod használni az oldal adta lehetőségeket.
Oka, hogy 6-7 havonta jössz ide és 1-2 hét alatt "szeretnéd" megváltani az otthoni PC-s világod.

1. Maradj, kiváló dolog volt, hogy Bandi rábeszélt.

2. UEFI- s a lapod, nem? Valahogy nem értem részetekről ezt a lehúzom, majd feldugom dolgot. Belépsz a hozzád hasonló laikusoknak készült grafikus felhasználói felületbe, letiltod, majd telepítés után engedélyezed a többi meghajtót. De ha nem az, a régi BIOS-ban is meg lehet ezt tenni.

3. Kellhet ez a három, amit lenyitottam a felsorolásból.
i.imgur.com/pCNO171.png

Amúgy ami "fontos", az a Dashboard, a harmadik. SSD-d állapotáról, beállításokról találsz infót és frissítheted a SSD driverét.
Az első klónoz, ment, visszaállít. Klónozni nem akarod a régi rendszered, menteni jó ha mented az egészet, mert - belakás után - ha nagy B+ van, visszaállíthatod a teljes egészet.
A második ütemezett mentésre jó. Képek, doksik, egyéb dolgok biztonságba vannak egy másik meghajtón. Nem lesz sírás a nyaralási képek után.

4. Ebből a segítségből Bandi és Szuper szemet szúró posztjaiban található linkeket elolvasod. (első és második poszt)

(Nem okozol ezzel gondot, majd megkérdezik 3-4 nap múlva ugyanezt. Smile )
szuper · 4 hó
– Maradj az Enterprise-nál;
– Letöltheted innen az Oprendről is a megbízható, legfrissebb változatot;
– Az azért leírhatnád, hogy mi az alaplapod (géped) pontos kiépítse (konfigurációja), pl. hagyományos BIOS vagy UEFI, stb. (Ez azért volna jó, hogy megtudjuk, hogy 64 bites-e a rendszered, és ha igen, tudja-e kezelni a GPT partíciókat, stb.);
– A W10 telepítő az SSD-kel kapcsolatban mindent elintéz, ami lényeges az SSD-k életében, neked csak néhány beállítást kell elvégezned, de ezekre @Anonymuos is utalt már;
– Az @Anonymuos által jelzett WD szoftverek telepítése nem kötelező, de javasolt, hogy a gyártó is megnyugodjon a garanciát illetően...;
– Húzogatni, dugogatni meg mást kell... Wink ROFL, nem a klf. alkatrészeket...;
Ha van egyéb kérdésed a W10-zel kapcsolatban, akkor azt tedd föl nyugodtan.
juzer · 4 hó
Szia, tegnap késő este értem haza melóból, és nekem ami egyértelmű volt az másnak nem, bocsi. Tudom használni a keresőt, de rossz kulcs szavakkal próbálkoztam, és nem a megfelelő találatot kaptam. Egyszerűbbnek láttam, ha újra megkerdeztem, nem farasztani akartalak evvel, Anonymuos. Egyébként igazad van, csak jó kérdésre lehet jó választ adni. Igen UEFI-s a lapom, és a biosba ha jól tudom, minden be van állítva. A régi meghajtókat akartam lekotni, mert an amire már nincs szükségem. A régi ssdt pedig egy az egybe ki akarom venni, nem akarom letorolni róla a rendszert. Jelen pillanatban egyszerűbbnek gondolom, ha valamit elrontok, akkor azert a nap végére vissza tudom tenni. Most olvasom amit linkeltél.
juzer · 4 hó
Azt nem tudom, hogy mi a pontos neve a lapnak hirtelen, nem vagyok gépnél, csak annyit tudok most, hogy B250 chipset-s. A gpt partíciót tud-e nem tudom, sajnos. 16gb ramom van, így a 64 bites rendszer van most is fent.
szuper · 4 hó
Ha 64 bites a masina, eléggé nagy valószínűséggel UEFI-s is...
Márpedig az Intel B250-es lapkakészlet az UEFI-re felkészített...
Akkor megfontolandó, hogy az új SSD-t egy valamilyen indítható (BOOT-olható) állományú usb-ről indított partíció kezelő szoftverrel (MiniTool Partiton Wizard Technician, vagy AOMEI Partition Assistant Technician Edition, ez utóbbi magyarul is tud) átállítod MBR-ről GPT-re.
bandi1969 · 4 hó
Nagyon sok minden tennivalód lesz a telepítés után még!
Hogy az SSD-d ne károsodjon hamar!
juzer · 4 hó
Sziasztok! Szia @szuper
Akkor azt javaslod, ha jól értem, hogy:
1, rufus-t letöltöm, majd vele csinálok egy BOOT -olható USB-t, amire AOMEI Partition Assistant Technician Edition -t felteszem, és elindulok róla. (Mivel tud magyarul, ezt választom) A programba GPT -s lemezként megcsinálom az SSD -t? Ami annyit tesz, hogy a Windows 10 -nek előkészítettem az új SSD -t ?

2,Ezek után a második pontomba beszerzem a Windows 10 Enterprise -t, eme remek oldalról, és rufus-al USB-re BOOT-olható módba megcsinálom, hogy feltudjam telepíteni az SSD-re ?

3, anonymous amit linkelt, elolvastam, és ami a picit most szöget ütött a fejembe, hogy a cikkben, és a fórumba is azt is olvastam, hogy a mai modern ssd -s gépeken nem kell (nem szükségeltetik?) megcsinálni.

Bandi1969, hogy érted a sok tennivalót ? Te is erről beszélsz, vagy túl gondolom most ? :/
bandi1969 · 4 hó
Igen!
A rufussal írd ki penre GPT be
A rufus megcsinálja! És arról bootólsz be ,telepíteni. És a Win megcsinálja a GPT szektorokat! Persze ha volt már rajt rendszer minden patíciót törölj! Ha meg új akkor a Win elintézi!
Arra gondoltam,hogy telepítés után van egy csomó dolog amit az SSD véget az oprendszeren belül be kell állítani,hogy ne történjen olyan sok adat írás rá!
De ennek a leírását megtalálod!
Anonymuos · 4 hó
Linkelek még egy olvasmányt, ami sokban segíteni fog neked az előrehaladásban.
sergei24 · 4 hó
szuper:

Idézet

– Húzogatni, dugogatni meg mást kell... Wink ROFL, nem a klf. alkatrészeket...;

Köszönöm 20 perce ezen röhögök ROFLROFL.

Egyébként tényleg mindent megcsinál a telepítő ssdn nekem is volt hasonló kérdésem az oldalon ezzel kapcsolatban.
szuper · 4 hó
@juzer
Az AOMEI saját maga megcsinálja a WinPE indító környezetet!
Ahhoz nem kell Rufus!
Az AOMEI-vel "csak" annyit kell csinálnod, hogy a partíció típusát "átbillented" GPT-re!
A Rufus esetleg a W10 telepítő elkészítéséhez szükségeltetik...
(Ha a Rufussal csinálod a W10-es telepítődet, akkor az UEFI telepítő készítését válaszd ki...)
szuper · 4 hó
Mi a franckarikának kell letiltani bármit is?
Magyarázza már végre azt a badarságot valaki TÉNYEKKEL alátámasztva!!!
Anonymuos · 4 hó
Ez az ő sémája, lehúz, feldug. Csak követem őt.
Így nem zavarodik meg, egy lemezt lát, nem lesznek ideiglenes telepítő fájlok más meghajtókon (talán Vista óta nincs ilyen de ismered az ördögöt), adatai védelmében (mintha nem olvastál volna itt olyat, hogy még csak véletlenül sem az új lemezre telepített valaki és volt nagy B+), indítási hibák több rendszer esetén.
Ennyi jutott eszembe, elég lesz ez most neked??????
Amúgy mi a frász karikáért vagy ilyen feszült, úgy tudom pihensz. Ez meg árt az iszap pakolt bőrödnek.
bandi1969 · 4 hó
AnonymuosThumbs up
juzer · 4 hó
Némi gondom akadt, és nem értem, hogy miért. Új Pendrivot is vettem, 15GB-s, a Windows látta, ha bedugtam, tudtam rá másolni, és törölni is. (Új mappát csináltam, új .txt -t amibe írtam.) Letöltöttem a Win 10 Enterprise -t, itt az oldalról, nem a VIP -t. A letöltése sikeres volt, 1 mappába másoltam a 3 csomagolt fájlt, majd kijelöltem az összeset, és kibontottam a mappába, amibe meg is csinálta. Rufus -t indítom, kiválasztom az előző mappát és elkezdi csinálni.
[img]i.imgur.com/w6UVDkF.png[/img]


Most jelenleg hiába van rá dugva a pendrive, a gép nem érzékeli, nem látja. pfpfpfp :/
Kipróbáltam használt pendrive -vel/val vele is ezt csinálta. :/
Kipróbáltam 2 (két másik) USB foglalatba is, de jelenleg ezen tovább nem jutok.
A peneket úgy tudtam "helyre állítani????" hogy másik gépbe dugtam be, ott felismerte, de formázatlanul. Leformáztam, és újra használhatóak lettek, vagyis én laikus szemmel így látom, de itt most megállok, mielőtt több kárt csinálok, vagy lehet már tönkre is ment a pendriver. :/
USB 3.0 foglalatba, és USB 2.0 foglaltba próbáltam, mindkét pendriver 2.0 -s.
Anonymuos · 4 hó
Kiíratás előtt FAT32-re formázd a pent, majd a RUFUS elvégzi amit neki kell.
juzer · 4 hó
Szia!
Megcsináltam FAT32 -re, de a másik gépbe, mert csak ott tudom valami miatt.
Most vissza dugtam a elsődleges gépbe.
i.imgur.com/8tKVdSH.png


Ezt látom, ez az "UEFI_NTFS) H:// meghajtó a pennel jön.
Elindítom a rufust, betallózom a Win 10 -t.
i.imgur.com/ZjKJy3n.png

Indításra megyek, és megint az a hiba van, de a rufus NTFS kötetet csinál, van köze nincs ?
Anonymuos · 4 hó
Jó felé haladsz, csak totál üres legyen a pen.
i.imgur.com/GYNte0z.png
juzer · 4 hó
Szia!
[img]i.imgur.com/pNX2uP5.png[/img]


Eddig elmegy, és itt olyan hangot ad a windows, amikor az pent le csatlakoztatom, és ezek után ugyan az a hiba van amit fentebb jeleztem.
A pen teljesen üres volt.

Leformáztam az elsődleges gépben is, majd diskmgmt.msc -be kötet törlésre rajt, utána újra létrehoztam.
Ha elkészült, biztonságos módon eltávolítom, várok kicsit, újra csatlakoztatom, most nincs + meghajtó, csak azok amik voltak, és a pen is látszik, üresen, FAT32 -be.
Anonymuos · 4 hó
Hardware hiba?
i.imgur.com/W6Bt3b1.png

Én ugyanazt csinálom egy telepítendő gépen, láthatod.
A H meghajtót letörölted?
juzer · 4 hó
Igen, már nem látszik a H:// meghajtó.
diskmgmt.msc -be a pen-n a kötet törlésére mentem, utána törlődhetett vele szerintem.
Hardwer hiba ? másik USB portba is próbáltam.
Jelenleg kipróbáltam a másik pen-re AOMEI -t tenni, rufussal, ugyan ebben a portba, azt megcsináljta hibátlanul. :/
Most megpróbálom megint, hogy mi történik.
juzer · 4 hó
i.imgur.com/BPQK2eq.png


Google Chrome, Discord megy a gépen. Minden más ablakot bezártam.
Anonymuos · 4 hó
i.imgur.com/SCCGyPn.png
juzer · 4 hó
Mit próbáljak ki még ?
Anonymuos · 4 hó
Mondjuk jól kiírni a telepítőt és elkövetni a csínyt.
Én lassan végzek a driverekkel a gépen, amit elkezdtem egy órája.
juzer · 4 hó
Rendben.
De mutattam, írtam mit csináltam, elvileg jó de gyakorlat nem ezt mutassa.
lemezre nem tudom ki írni, nincs optikai meghajtóm.
Kibonthatok még 1 origi pen-t, de tartok tőle, hogy vele is így járok.
Valami más gondom van, de nem tudom, h mi akar lenni.
mondeo6 · 4 hó
Juzer, a "Google Chrome, Discord megy a gépen. Minden más ablakot bezártam." + a képen mutatott folyamatot a feladatkezelőben kellene leállítani, valószínű az használja a pen-t így nem tud telepíteni.
juzer · 4 hó
Mármint mire gondolsz ?
Rufus-ba ha az indításra nyomok előtte mindent bezárok, vagyis hát az említett google chrome, és discord megy csak.
mondeo6 · 4 hó
A feladatkezelőben futó háttérfolyamatokra. Attól még futhat, ha az asztali ablakot bezárod. Ez a folyamat/képeden/ akadályozza a telepítőt:
zárd be.
juzer · 4 hó
Szia!
Bezártam a Windows intézőt, mert nekem az jött le, hogy arra gondolsz.
Fekete kép, se asztal, se ikonok, se tálca.
Továbbra is ez van.
[img]i.imgur.com/w6UVDkF.png[/img]
mondeo6 · 4 hó
Akkor valahogy nem jól írod ki a telepítőt, ahogy Anonymous is írta. Annak mennie kell. Még megpróbálhatod a pent letisztítani a leírás szerint/mindent csontig töröl/
A lényeg egyébként, hogy a Windows kezelje a meghibbant, rossz, vagy hibás partícióval ellátott, vagy agyonhasznált penit. A Diskpart maximálisan a legjobb megoldás ebben az esetben is. Még olyan esetekben is, amikor a szinte működésképtelen pendrive-ot megmentsük és bootolhatóvá tegyük.
-------------------------------------------------------------------
Megjegyzés: a maximálisan 4 GB-os pendrive-ot fat32-re formázzuk, a 4 GB felettit már érdemes ntfs, vagy exfat fájlrendszerre formázni! Admin CMD
-------------------------------------------------------------------
1. MÓDSZER

rendszergazdai parancssor: + enterek
diskpart
select disk 3 a 3 csak példa az usb számát kell írni
clean
create partition primary
select partition 1
active
format fs=ntfs
assign
Rendeljünk csatlakozási pontot, meghajtó betűjelet az egységünkhöz!
exit

2.MÓDSZER
1.) Parancssorba írd be a "DISKPART" parancsot (gyengébbek kedvéért a parancssor megnyitása: Start menü --> cmd); utána ezt kell, hogy lásd: DISKPART>
2.) Írd be, hogy "LIST DISK" hogy kiderítsd az USB eszközöd kötetszámát.
3.) Írd be, hogy "SELECT DISK 2" (ha az USB eszközöd a 2-es; értelemszerűen helyettesítsd a megfelelő számmal, amelyik nálad az aktuális USB meghajtó); A Diskpart megerősíti, hogy mostantól ez a kiválasztott meghajtó: "Disk 2 is the selected disk."
4.) Írd be, hogy "SELECT PARTITION 1" (ez a parancs kiválasztja, hogy az első legyen az egyedüli partíció, a kisebb pedig törlődni fog, hogy visszakapd az eredeti méretet, tehát a teljes partíció méretet). A Diskpart megerősíti, hogy az első partíció a kiválasztott: "Partition 1 is now the selected partition."
5.) Írd be, hogy "DELETE PARTITION". Ez törli a régi partíciót. Vigyázat! Itt akkor sincsenek figyelmeztető ablakok, ha volt létező adatod rajta - győződj meg róla, hogy előzőleg lementettél minden adatot!
6.) Írd be, hogy "CLEAN". Felugrik a formázóablak egyelőre ismeretlen kötetmérettel. Nyomj egy formázást.
7.) Visszatérve az előző ablakhoz: Írd be, hogy "CREATE PARTITION PRIMARY" hogy létrehozz egy új, teljes méretű partíciót. A Diskpart megerősíti, hogy a partíció létrehozása sikeres volt: "Diskpart succeeded in creating the specified partition." Most beírhatod újra, hogy "LIST PARTITION" és íme a pendrive eredeti mérete.
8.) Írd be, hogy "EXIT" hogy kilépj a programból. Most már formázhatod a pendrive-odat a szokásos módon Sajátgépben, hogy újra használatba vehesd a régi-új eszközöd.
Előtte egy újraindítás kis szünettel. Majd a tiszta penre kiírni a telepítőt.
juzer · 4 hó
Szia!
Köszi, ezt is próbáltam már.
Valamit azt is, hogy rendszergazdaként indítani a rufust.
Másik Win 10, amit még valamikor réges rég töltöttem le, és azt rufusolni, de vele is ugyan ez van.
De azt nem értem, hogy az AOMEI -t miért sikerül feltenni :/
A pen-ről ami érdekes nekem, hogy csak a másik gépben tudom formázni sajátgépből, mert az a gép lássa, de formázatlanul. E gép viszont nem, semilyen formában, a rufus indítása után.

Van napló kép, talán segít ?
i.imgur.com/noJ3p1u.png

Rosszul töltöttem le a Wint, letöltöttem újra, nincs változás.
mondeo6 · 4 hó
A napló végén írja, hogy formázási hiba és nem találja a megadott fájlt. Valami ott nagyon nem kerek. Egy jó gépen kellene kiírni egy telepítőt és azzal feltenni tisztán a Win-t. Sajnos nincs több ötletem. Talán jön még valaki hozzáértőbb.
szuper · 4 hó
@juzer
Az AOMEI PA ISO fájlt töltsed le, csomagold ki, írd fel egy USB kulcsra, bármilyen primitív programmal, ami ISO-ból ír USB-re.
Indítsd el a rendszert az USB-ről.
Az AOMEI PA elindul, mutatja az összes lemezt, válaszd ki a WD SSD-t, katt a lemez elejére jobb egérgombbal.
A megjelenő menüben válaszd az MBR => GPT-t...
Hajtasd végre a programmal...
Gép leállít, USB kivesz.
A W10 Ent telepítő létrehozása:
A meglévő W10 ISO fájl olyan helyre másolása, ahol könnyen elérhető.
A Rufus v3.6 indítása előtt a MEGFELELŐ MÉRETŰ USB diszket a gépbe helyezni, (MINDEN ADAT TÖRLŐDIK RÓLA!!!), majd a lenti képen látható beállítással kiírni az ISO fájlt az USB kulcsra...
i.imgur.com/mJ8kpmB.png

A képedhez: nincs USB Flash meghajtó a gépben!!! (Vagy nem jó a PORT, vagy az USB KULCS...)
bandi1969 · 4 hó
@juzer
Ez ilyen nehéz?
Vivid · 4 hó
Minek ennyit szenvedni?
Megcsinálható Windows alól is egyenértékűen.
1.Az iso-t kibontod 1 mappába.(Nyilván nem a telepítendő lemezre.
2.Gépház->helyreállítás->Speciális Rendszerindítás
3. Parancssor reboot után.
4. A betűjel változó lehet(Nálam C) C:
5.cd (szóköz) Mappanév
6. setup.exe
i.imgur.com/swCBVWk.png
i.imgur.com/UC8u0cn.png
i.imgur.com/SMa20Av.png

Innen már ugyanaz mintha lemezről vagy pendriveról telepítenél.
Ha meg a Gpt partícióra kell a lemez, parancssorból megcsinálod.
bandi1969 · 4 hó
@Vivid!
Itt már egy kész regény van!Wink
Vivid · 4 hó
@bandi1969
1 műveletre több megoldás létezik.
Ezzel a rufust is kihagyhatja, ha nem megy vele.
De inkább pendrive hibára gondolok.
A telepítő ha jól látom az oldalról való, vélhetően nem az a probléma forrása, hiszen a pent a rufus le sem formázza.
szuper · 4 hó
@Vivid
Sőt! A kép alapján: nem is látja!!!
Az USB kulcs elvileg nem rossz, ha rátudta tenni az általa leírt AOMEI-t...
Én inkább valami USB port hibára, meghajtóprogram hiányra tippelek...
bandi1969 · 4 hó
Azt írd ki a penre amit én küldtem!
A pent meg töröld aomi vagy mini toollal!
bandi1969 · 4 hó
@Vivid
Én ezzel mind tisztában vagyok!Wink
juzer · 4 hó
Köszönöm az érdemben való hozzászólásokat! Elnézést kérek, hogy nem sikerült 4 perc alatt megoldani.
Nem hiszem, hogy avval lenne gondom, hogy mindig rosszra kattintok, vagy "X" -k...
Port vagy USB hiba így gondolkodva rajt, de újra és újra fenn akadok azon, hogy ha port hiba, akkor azt a pont pont vesszőcske (AOMEI -t) mért csinálja meg teljesen jóra. Ha meg az USB-t nézem, akkor miért jó vele, róla, hozzá.

Továbbra is a fentebbi megoldást szeretném csinálni.
USB-re Win 10, róla telepíteni, csak és kizárólag az ÚJ SSD a gépben.

Szerk:
Ki milyen típusú, márka, méretű USB -t használ ilyen célra ?
szuper · 4 hó
Bármilyen típusú...
Mérete: Az ISO fájl méretétől függ + egy 100-130 MB-os hely a Rufusz-féle partíciónak...
juzer · 4 hó
OTG -s az USB annak nincs köze ?
Anonymuos · 4 hó
Nincs.
bandi1969 · 4 hó
juzer ! Te egy igazi juzer vagy, már bocsi!
Aki nem fogadja el a másik segítségét ,arra nem is tudok mást mondani!
Azzal a megoldással amit akartam csinálni nálad,mindenkinél össze jött idáig!
Na csá!
Anonymuos · 4 hó
Esetleg ha valamelyikőtök belépne a gépébe Teamvieweren keresztül és megpróbálna neki segíteni?
Lehet ez gyorsítaná a megoldást, mert látná az illető a helyzetet és nem a bemondásra hagyatkoznánk.
bandi1969 · 4 hó
Azt akartam tegnap!Wink
De ,ő Okos!
juzer! Nem tehetek róla!
Vagy lúzer?Grin
juzer · 4 hó
Dolgoztam tegnap is, nem a gépnél ültem. Nem tudom, h mit kell trollkodni. Ma este legyél, adok tw-t, kíváncsi vagyok a megoldásokra.
szuper · 4 hó
Nos!
A munka az egy dicséretes dolog, de talán illett volna jelezni — hogy ne aggódjunk pl. az egészségi állapotod miatt — a huzamosabb távollétedet, hisz' TE kértél segítséget...
A trollkodásról, most, itt ebben az esetben, pedig ne beszéljünk!!!
Erre a bejegyzésre NEM VÁROK választ...
juzer · 4 hó
Megnézte bandi, sajnos Ő sem tudott segíteni.
Vélhetően a portom hibás? és azz tehette tönkre az USB-t, rufus formázása (előformázása a Windows telepítőnek) alatt.

Köszönöm a sok segítséget!

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!