Normális hőfok egy laptopnál ez?

Sziasztok minap ráereszettem a laptopomra egy stress tesztet és a processzor 62 fokra ment fel 1 percen belűl aida használtam. Kb 1 éve volt teljesen kitakaritva újrapasztázva tavaly 56 fok fölé nem ment terhelve. Illetve az nvidia gt920m gpu ha játszom 78 fokos ez normális ? A processzor intel core i3 4005U
bandi1969 · 6 hó
Az igaz hogy a laptopokban jobban melegesznek a cuccok "GPU-CPU-Chipset" ,de ráférne 1-év után megismételni a takarítást és talán a pasztázást is,mielőtt baj lenne!Wink
sergei24 · 6 hó
Kb 2 hónapja mikor került egy ssd a laptopba néztem nem volt poros szelözött rendesen. A ventilátort kifújtam sűrített levegővel. Pl netezés közben 45-50 fok a cpu. 20 perc teszt után sem megy 62 fok fölé. Ez így rendben lenne ?
bandi1969 · 6 hó
Akkor semmi baj! Laposnál elfogadható!
dikicsHUN · 6 hó
Igen. Ez normális net közbe az oké, játékban szerintem nem károsodik de ha lehet takarídsd többször illetve egy hűtő kellene allá. Illetve tegyük hozzá hogy nyár is van és nagyon meleg.
TERMINATOR95939 · 6 hó
Szerintem is normális, főleg ebben a melegben. Nekem van egy DELL latitude e6500 csak úgy funból lefuttattam rajta a stressz tesztet, 89 foknál tetőzött, miután újrapasztáztam nem érte el a 70 fokot se. (bár ebben régebbi proci van ezért jobban melegedik)
sergei24 · 6 hó
Köszönöm srácok!

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 9 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 18,389 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!