Normális hőfok egy laptopnál ez?

Sziasztok minap ráereszettem a laptopomra egy stress tesztet és a processzor 62 fokra ment fel 1 percen belűl aida használtam. Kb 1 éve volt teljesen kitakaritva újrapasztázva tavaly 56 fok fölé nem ment terhelve. Illetve az nvidia gt920m gpu ha játszom 78 fokos ez normális ? A processzor intel core i3 4005U
bandi1969 · 29 napja
Az igaz hogy a laptopokban jobban melegesznek a cuccok "GPU-CPU-Chipset" ,de ráférne 1-év után megismételni a takarítást és talán a pasztázást is,mielőtt baj lenne!Wink
sergei24 · 29 napja
Kb 2 hónapja mikor került egy ssd a laptopba néztem nem volt poros szelözött rendesen. A ventilátort kifújtam sűrített levegővel. Pl netezés közben 45-50 fok a cpu. 20 perc teszt után sem megy 62 fok fölé. Ez így rendben lenne ?
bandi1969 · 29 napja
Akkor semmi baj! Laposnál elfogadható!
dikicsHUN · 28 napja
Igen. Ez normális net közbe az oké, játékban szerintem nem károsodik de ha lehet takarídsd többször illetve egy hűtő kellene allá. Illetve tegyük hozzá hogy nyár is van és nagyon meleg.
TERMINATOR95939 · 21 napja
Szerintem is normális, főleg ebben a melegben. Nekem van egy DELL latitude e6500 csak úgy funból lefuttattam rajta a stressz tesztet, 89 foknál tetőzött, miután újrapasztáztam nem érte el a 70 fokot se. (bár ebben régebbi proci van ezért jobban melegedik)
sergei24 · 19 napja
Köszönöm srácok!

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!