Gtx 770 SLI

Sziasztok, van egy gtx 770-em amit szeretnék sli-be kötni és több videóban is úgy láttam hogy akkor 8gb vram lesz, de én meg úgy tudom hogy ez nem adódik össze. Van itt valaki aki jártas az sli kötésekben és tudna segíteni? A válaszokat előre is köszi Smile
POKA · 9 hó
Igen lesz 8GB,de felesleges,mert nem hozza a dupla teljesítményt.
Csak egyforma márkájú és típusú kártyával,lehetséges,de ha nagyon ráérsz és ingyen kapsz pont olyan típusú kártyát,akkor próbáld ki.
Én egy 1Ft-os se költenék rá.
bandi1969 · 9 hó
Hogyan működik az SLI?
A gépünkben található két grafikus chip lehetővé teszi, hogy a rendszer felossza a feladatokat ezek között, ezáltal nagyobb teljesítményt érjünk el. A kép egyik részét az egyik kártya, a másik felét a másik kártya renderelni. Ez működhet ilyen egyszerűen vertikális felosztásban, de akár változó frame-ekkel is, amikor képkockánként cserélődik, hogy épp melyik GPU képét jelenítjük meg. A grafikus chipek egy speciális csatlakozón, az SLI hídon keresztül kommunikálnak egymással.
Kinek való az SLI?
Az ilyen laptopok általában az asztali gépek helyetessítői, ami egyben azt is jelenti, hogy a szokásosnál jóval magasabb a fogyasztásuk és a méreteik miatt a hordozhatóságuk is korlátozott. Mivel az SLI előnyei elsősorban a videojátékoknál jelennek meg (hiszen ezek terhelik a legjobban a GPU-t), az ilyen notebookok elsősorban azoknak ajánlottak, akik egy combos gépet akarnak mozgatni két játéktér, mondjuk a nappali és a hálószoba között. Ha valaki utazás közben akar játszani, annak a gép súlya és az üzemidő rövidsége miatt nem feltétlenül érdemes SLI-s gépet választania.
TERMINATOR95939 · 9 hó
Akkor lesz 8gb vramom? Ha 2 4gb-os kártyát sli-be kötök?
TERMINATOR95939 · 9 hó
És úgy működhet hogy 770 mind2 de az egyik gigabyte a másik meg msi?
TERMINATOR95939 · 9 hó
Rendben! köszönöm a segítséget Wink

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

koos1968
  • 6 Vendég
  • 242 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 19,090 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!