get data back for ntfs (for fat)

Sziasztok!

Egy vinyón az adatok összekuszálódtak. Fájlnevek, szerkezet, könyvtárak...minden. Free helyreállítóprogrammal le tudom szedni róla az adatokat valamennyire, de a fájlnevek katyvazok, könyvtárak nincsennek. A get data back for ntfs program lenne a jó, de nem szívesen venném meg mert egész életem során ez az első és remélem utolsó alkalom is, hogy használnám. Nincs ennek valami alternatívája, ami tényleg tud mindent? Sokszáz gigányi adat, tehát demo meg ilyesmi nem tudja ellátni ezt a feladatot.
Imre78 · 8 hó
Egy félgagyi (Gembird) külső HDD házba volt a vinyó. Elvileg tudta az USB3.0-át is. Gyakorlatilag az USB 2.0 ás portokba szabadott csak dugni, mert USB 3.0 ás portoknál sokszor hibázott, leginkább írásnál. Egy alkalommal úgy használtam. Akkor halt be. Nem zárható ki persze a vírus, de szerintem nem az. pl képek is voltak rajta, amit ki tudok róla nyerni, csak a filenév meg a könyvár hogy miben volt, az szecskás. Minden file-nál amit megpróbáltam megnyitni, ugyanezt tapasztaltam. Nem merek rámenni víruskeresővel, meg PC-be is aggódva teszem be, nehogy gondoljon egyet, és az üresnek hitt adatterületre ráírkáljon valamit, vagy töredezettség-mentesítsen.

Ez a lecke arra jó, hogy csak igazi márkás külső házat szabad venni. Figyeljetek rá Ti is.
mondeo6 · 8 hó
Tessék, 24 óráig él a letöltés GetDataBack Simple v5.50 + okosító
oroszlán · 8 hó
Nem akarlak elkeseríteni, de ott valami vírusféle lesz és azt a Get Data bank nem fogja tudni visszaállítani. De ne nekem legyen igazam.
bandi1969 · 8 hó
Szerintem is ,azoknak az adatoknak,lőttek!
Anonymuos · 8 hó
Nagy az ő hite és különben is, a remény hal meg utoljára.
szuper · 8 hó
Azért én végigkeresném valamelyik víruskergető live CD-jével előtte az egész rendszert, háttértárat és utána állítanék helyre...

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 11 Vendég
  • 238 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 19,089 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!