Lemezkezelés

Hogyan lehet Win.10 alatt egyesíteni,(összevonni) a nem lefoglalt meghajtót (fekete) a saját (DSmile meghajtóval.

i.imgur.com/aG30sjt.jpg
Vivid · 1 hó
Először törlöd aztán összeilleszted, kiterjeszted.
De tuti megoldás az Aomei szoftvere.
kopasz1979 · 1 hó
Ha a D-n nincs adat akkor egyszerűen csak rámész a D-re jobb egér klikk, kötet törlése, ekkor összevonja a nem lefoglalt területtel, majd ezután szintén jobb klikk egérrel és új kötet létrehozása. Ha van a D-n adat akkor lemented, de a folyamat ugyanaz. Wink
kopasz1979 · 1 hó
Kár bonyolítani neki....a másik meg mi köze van a C-nek mikor 2 külön lemeze van? Nem kell semmit illesztenie alapból ha törli a D kötetet, egyből egy nagy nem lefoglalt területe lesz, megformázza azt kész, nem is értem minek bonyolítani neki.
Vivid · 1 hó
A C-t elírtam, a többi igaz.
szuper · 1 hó
@pol0564
A Kérdésedre a válasz: a Windows 10 saját programjával adatvesztés nélkül elvégezni nem lehet!
De!
Ha kellenek a "D:\"-n lévő adatok, akkor egy külső programmal pl. az AOMEI Partition Assistant Technician v8.5-tel (magyarul is tud), vagy a MiniTool Partition Wizard Technician v10.5 programmal el tudod adatvesztés nélkül végezni.
Pl. ha az AOMEI-t föltelepíted és utána készítesz egy rendszerindítólemezt, akkor arról indítva gépedet a program betöltődése után a 450 MB-os "helyreállító lemez"-t elmozgatod a diszk elejére, majd a most "D"-nek látott részt megnöveled a teljes, rendelkezésre álló hely méretére.
Végre hajtatod az így előkészített műveleteket (balra fönt a pipa), aztán vársz amíg program elvégzi a feladatát...
A gépet újra indítod, kiveszed az indító eszközt, aztán már áll is fel a rendszered a szokásos módon, de a "D" új , kibővített méretével...
A MiniTool-al hasonlóképpen kell eljárni.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

szuper
  • 15 Vendég
  • 86 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 18,409 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!