Fejhallgató probléma

Sziasztok. vettem egy Galea 300as fejhallgatót,telefonnal laptoppal teljesen jól működik, de a PC-vel torz távoli hangként hallatszik minden hang.
Az alaplapi hangkártya szar vagy a füles gyenge hozzá?
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
bandi1969 · 1 hó
A füles biztos jó hozzá!
Nincs teljesen bedugva !Wink
És ellenőrizd.hogy tövig be legyen dugva!
A hangkariba!
Amikor a fiam is jack dugósat használt nála ez volt a probléma a fröccs öntés a dugón sok volt az érintkezőknél és szikével körbe kellett vágnom,hogy jó legyen!
EdStrak · 1 hó
Előlapi csatlakozót használom, tövig be van dugva és akkor is ugyan az a helyzet
bandi1969 · 1 hó
Dugd hátulra!
Ha ott sem
Akkor a hangkari driver nem a legfaszább!
Vagy valami hülye effekt be van kapcsolva a hangkari szoftverében!!
kontakt hiba az árnyékolásnál!
EdStrak · 1 hó
Nos addig jutottam, hogy ha nincs bedugva hátra a hangszóró akkor a füles mindenütt jól működik előlapi bemenet és a hátsóban is. Viszont ha hátra be van dugva a hangszóró akkor a füles nem jól szól.
beneilaszlo · 1 hó
Az alaplap BIOS-ában valószínűleg találsz egy beállítási lehetőséget ahol azt lehet beállítani, hogy az előlapi hang csatlakozó normál sztereó legyen vagy a hátsó csatlakozókhoz tartozó (pl 5.1) kimenetként működjön. Itt állítsd sztereóra, egy próbát megér.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Anonymuos
  • 7 Vendég
  • 106 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 18,410 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!