SSDről lassú windows 10 bootolás

Szép napot! Van egy crucial bx500 ssdm ezen egy windows 10 enterprise 1909 x64 azt vettem észre hogy nagyon lassan bootol be a windows 10 februárban lett feltéve rá a rendszer akkor durván 40 mp utánmár használhattam a gépem. Most több mint 1 percig tart neki Fast boot és hibernációt a telepitést követően ki kapcsoltam. Ma raktam fel hddre a valorant játékot azt le is töröltem már. Ha bebootolt a gép akkor nincs semmi probléma csak aggaszt egy kicsit a lassú boot. SSD 96 % nem ír rá problémát. Remélem valami tippet kaphatok mit érdemes megnéznem .
alagi075 · 2 hó
Nyitsz egy admin parancssort, és beírod: sc delete "service name"
Az idézőjel kell! A service name pedig az a service, amelyiket törölni akarod; legegyszerűbb copy-paste-t alkalmazni.
Egyesével tudod csak törölni, ha mindet törölted, indítsd újra a gépet.
Óvatosan ezzel a paranccsal, mert a Registry-ből is törli a kapcsolódó bejegyzéseket, tehát figyelj, hogy csak azt töröld, amire valóban nincs szükséged!
alagi075 · 2 hó
Nézd meg a BIOS-ban, nem állítódott-e el a bootsorrend, bár manapság már a BootManager intézi, de egy próbát megér. Azután Tálcán jobbklikk, Feladatkezelő ---> Indítás fülön nézz körül, nincs-e valami nem odaillő a rendszerrel együtt induló programok között. Az illesztőprogramokat is nézd át, a legfrissebbek legyenek fenn.
Kezdetnek viszont próbáld úgy indítani a rendszert, hogy teljesen lehúzod a HDD-t.
sergei24 · 2 hó
Volt 4db service beírtam msconfig ami olyan játékhoz tartoznak amit már letöröltem de még is ott volt letiltottam most ismét 22 mp alatt bootol. Köszönöm a tippeket. A 4db servicet hogy tudom eltávolítani ? Nem tudom hogyan maradt ott Revo uninstallerel szoktam letörölgetni a programot meg amit lát a program vissza maradt szemetett.


A 4db servicet hogy tudom eltávolítani ?
sergei24 · 2 hó
Sikerült letörölnöm köszönöm a segítséget Smile

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

fatale
  • 5 Vendég
  • 158 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!