Windows 10 frissítések beállítása

Szép napot! Azt szeretném kérdezni hogy group policyban vannak ezek a chanelek itt melyikre érdemes állítani ?

i.imgur.com/uTtCMiL.jpg

i.imgur.com/VG75TGD.jpg

Illetve ha olyat szeretnék hogy pl a frissitéseket Szombaton töltse le ezt be lehet állítani ?
alagi075 · 2 hó
Az előzetes buildekkel nem foglalkoznék, a Féléves csatorna két típusa közül érdemes valamelyiket választani.
A szombati napot pedig majdnem ugyanott, a Felügyeleti sablonok ---> Windows Összetevők ---> Windows Update mappában, a "Az automatikus frissítések konfigurálása" házirend engedélyezésével lehet beállítani. Az Engedélyezés-be tett pötty után a bal oldali Beállításokban a 4. lehetőséget kell választani, megadni egy szombati nap dátumát (akár a mait is lehet), és egy tetszőleges óra / percet, majd lejjebb a "Minden héten" opció négyzetébe pipa, ha hetente, szombatonként akarod telepíteni a frissítéseket, ha kéthetente, akkor a hónap első és harmadik hete opciókat kell választani (vagy a második és negyedik hete), ha havonta, akkor valamelyik hetet.
A beállítások érvényesítéséhez vagy újraindítod a gépet, vagy egy admin parancssorba kiadod a "gpupdate /force" parancsot (idézőjelek nélkül, a / előtt szóköz van).

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 8 Vendég
  • 167 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!