Windows 7 AIO plusz driverek nélküli változat kéne

Sziasztok nem tudna valaki feltenni egy olyan Windows 7 AIO (32 ill. 64 bites) változatot (régebbi is jó) amelyik még nem tartalmazza az (Intel és AMD) USB3-as és az NVME drivereket. Az Optiplex 7010-nél (Q77 Intel chipset) az installálásba bezavarnak (olyan drivereket rak fel amik nem jók, ennek következtében a gyári USB3-as driver nem megy fel).
Előre is köszönöm.
gnagydedi · 2 hó
sorbit_4
Eküldtem PM-ben
thumbs.gfycat.com/DistantRecentChital-max-1mb.gif
sorbit_4 · 2 hó
Köszi szépen. Sajnos az adott linkről nem engedi letölteni. Hozzáférési kérelmet követel, amit elküldtem.
Orol · 2 hó
Ez már megint valami újítás a google részéről, fene essen beléjük. Majd küldeni fogja az engedélyt.
sorbit_4 · 2 hó
Köszi szépen. Most már jön!
Criosphinx · 2 hó
(Trollkomment)
Igen a Google ezen a téren annyira "gyors" hogy én is küldtem egy olyan megosztást valakinek és 2 órával később kapta meg Vomit (de gyűlölöm azt a céget amúgy is)
sorbit_4 · 2 hó
Mégegyszer köszi. Lejött, csak egy MD5 cheksumot kaphatnék hozzá? Belefutottam a 2018.03-as AIO-val (ez volt meg) hogy install közben derült ki hogy hibás. Persze a checksum sem volt jó, de letöltés után elfelejtettem ellenőrizni. Ilyen kombinált installal még nem volt dolgom. Az elején kérdez rá, hogy 32 vagy 64 bit?
sorbit_4 · 2 hó
Sajnos ez a változat is tartalmazza azokat a drivereket amik félreviszik az installt a gépemen. Kívülről beintegrált driverek néküli változat nincsen? Nekem volt a 2018.03-as csak mint említettem hibásan töltődött le.
Vivid · 2 hó
Neked MSDN kell. Este utánanézek.
Criosphinx · 2 hó
@sergei24
Előre szólok(de ez másra is vonatkozik ha látja), ha egy érintetlen W7 sp1-et teszel fel akkor az idegeid is meg fogják sínyleni mire up-to-date -re frissíted, ha egyáltalán sikerül bonyodalmak nélkül. Olyan kompatibilitási frissítéseken ment már át az hogy simán beakadhat a WU, főleg mert azóta ott is már a cumulative frissítés ment, de az meg nem megy rá kapásból....nem beszélve a 2019.09-es nagy bugfixről, amit pl nekem le sem húzott a WU, nekem kellett manuálisan letölteni és telepíteni, csak akkor mentek föl az az után frissítések. Én személy szerint azt mondom hogy direkt cseszték ennyire el az eddigi legjobb rendszert....az MS részéről az lett volna a korrekt hogy még cumulatív frissítések bevezetésénél kiad egy gyári Win7 SP2-t, sőt zárásként egy végleges SP3-at is. Csak annak idején amikor a debil golyófejű lett az MS igazgatója már belesz@rt a 7-be, a monstani meg végképp.

Egyébként ha nem kapnál olyat itt amit keresel, akkor valahonnan szerezz "Fatebringer"-es vagy "Westlake" -es telepítőt, Estone-on pl van fent még de azok is 2015.....Vagy ha olyat találsz hogy "By CHEF" ő a Dirtywindowson csinálta a telepítőket.
sorbit_4 · 2 hó
Köszönöm a segítőkészséget. Végül is meg tudom oldani a 2016.08-as AIO-val, az megvan (Ulmate verziót szeretnék felrakni VHD-ra). Ha ennél újabb AIO van (de a címben említett driver bővítések nélkül) annak örülnék. Mind a 32 bites mind a 64 bites jól jönne. Csak a sok frissítést szerettem volna megspórolni. Úgy tudom, hogy az MSDN-es, az eredeti SP1-es változat (olyannal már találkoztam). Arra install után még a driverek sem mennek fel (így a hálókártya driver hiánya miatt, internet sincs). Külön manuálisan kell fölrakni egy (service bővítő) frissítést, hogy aztán a driverekkel elindulhat az ember és aztán még a frissítések... Az egy külön tortúra.

Criosphinx -al egyetértek. Csak komoly gyűrődések árán lehet egy originál SP1-est aktualizálni.
Nortek · 2 hó
Valaki megint törölt hozzászólást innen, megint megunta a a tökölést. . Smile
Amúgy ha zavarnak az integrált driverek, akkor ki is tudod szedni a telepítőből, és a legutolsó Kori felé is jó lesz akkor.
Ezen elgondolkodnék, és hozzá csapnám a másik kérésből az ESU frissítési lehetőséget.
Akkor használható lesz mindörökké, meg egy kicsi.
sorbit_4 · 2 hó
Nortek

A Dism-re gondoltál? Erre a célra még nem használtam. Megpróbálkozhatok vele (bár elég macerás). Ha sikerül beszámolok róla. Vagy van kényelmesebb eszköz erre?
sorbit_4 · 2 hó
Nortek

Köszi a tanácsot. A 32 bites NLite lefagyott induláskor. Egy 64 bites rendszeren a 64 bites elindult, csak sajnos a freeware verzió (listázza de) letiltja a driverek leszedését. Ez valóban kényelmesebb lenne, ha engedné.
gnagydedi · 2 hó
Ez a kettő megvan
Windows 7 SP1 AIO x64 Integrated May 2018 IE11 Hungarian-Kori - Generation 8
nfo
https://controlc.com/b55051ed
Windows 7 SP1 AIO x86 Integrated March 2018 IE11 Hungarian-Kori - Generation 8
nfo
https://controlc.com/704c509c
sorbit_4 · 2 hó
gnagydedi

Ha valahova fel tudnád rakni őket, nagyon megköszönném és elfogadnám megoldásnak.
Annyit érdekességképpen, hogy az x86-os ugyanezen változat megvan, a hossza stimmel, de az MD5 nem (tehát hibás). Installálni nem lehet, mert hibát jelez (tehát az is kéne).

Üdv.: sorbit_4

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

dcrhc
  • 4 Vendég
  • 158 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!