ruter internet beállítás

Sziasztok !

Olyan dologban szeretném a segítségeteket kérni , hogy a munkahelyi vezetékes internet elérése ip címhez kötött. Azaz a használt gépen úgy van internet ,hogy abba kapott ip címet bekell írni.
Olyat szeretnék ,hogy egy rutert közbe iktatni és abba mennyen be az internet és onnantol kezdve a wifin keresztül lehetne telefont laptopot csatlakoztatni.Be lehet -e állítani és miként ?

Köszönöm !
Orol · 1 hó
Azt tanácsolom, hogy beszélj a rendszergazdával mert szerény véleményem szerint nélküle nem fog menni.
bandi1969 · 1 hó
Az ottani rendszergazda segíthet ebben,ha engedélyezik neki!
Vivid · 1 hó
Max ha ap módban lesz a routered.
Egyéb esetben kell hozzá a szolgáltató által kiadott user: password páros. (Rendszergazda tudja)
szucsgyuri · 1 hó
Nem kell ezt túlbonyolítani. Mondok egy pédát. Van egy szimpla, mondjuk TL-WR840N routere a kérdezőnek. Kihúzza kábelt a PC-ből. A routert összeköti LAN-on kersztül a PC-vel, majd a routere setupjában klónozza a PC MAC-címét, bedugja az internet kábelt a router WAN-ba. A setupban megkeresi Network->WAN részt. Ott a kapcsolat tipusát Dynamic IP-re állítja és kattint a Detect gombra. A kapott eredményt elmenti (katt a Save-re). A többi már a router egyéb beállításainak kérdése.
Persze ennek nem biztos, hogy örülne a munkáltató, ha tudomására jutna.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Nagyimi, dexpress
  • 4 Vendég
  • 155 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!