Mozilla Thunderbird

Sziasztok!
Újabb akció. A Thunderbird levelezőt használom. Egy mappa, amiben fontos levelek lettek téve ki lett törölve (hogy ki és hogy az most lényegtelen), de a kukából is ki lett törölve. A Gmail-ba bemenve, ott sem található a mappa.Van viszont Mozilla backup és Hekasoft backup mentésem. Amikor elvégeztetem a visszaállítást velük, akkor vissza is áll, de csak addig (kb.5 mp), amíg nem szinronizál a Gmail-lal és utána kidonb egy képet és eltűnik újra a törölt mappa.
Előre is köszönöm a segítséget.
A kép:
i.imgur.com/TXwkrEy.jpg
Nortek · 1 hó
Javaslatom a következő, a Hekasoft mentésed úgy rakd vissza, hogy előtte hozd létre megint a kitörölt mappát, és csak utána szinkronizáld.
oroszlán · 1 hó
Kedves Nortek!
Köszönöm szépen, kipróbálom.
oroszlán · 1 hó
Sajnos marad a kezdeti állapot, visszaállítja mindkét program, de ahogy interneten szinkronizál a Gmail és a Thunderbird, már el is tűnik a mappából az összes levél.
szucsgyuri · 1 hó
Egyelőre még csak „hangosan” gondolkodom: nem a POP3/IMAP-pal kéne valamit állítgatni?
oroszlán · 1 hó
Hidd el kedves Gyuri, hogy már annyi variációt kipróbáltam, hogy csak na.De megoldás még nem született.Állítólag nem is lehet visszaállítani a törölt (kukából is) dolgokat, mert csak akkor lehetne valamit tenni, ha írsz a Goggle-nak, de még egynek sem válaszoltak ez ügyben.Meg nem is hiszem, hogy nekik lenne mentésük a több milliárdnyi levélről. Nekem csak az a furcsa, hogy amúgy bármit vissza lehet állítani a mentésekből, de a törölt mappa interneteléréskor üres lesz. Vannak még csodák. Csak akkor minek a program, ha nem állítható teljes kőrűen vissza.
szucsgyuri · 1 hó
Sad A fene egye meg őket.
Nortek · 1 hó
Olvasom, a kérdésem vissza.
A Gmailben állítottad vissza a mappát vagy a kliensben?
oroszlán · 1 hó
Mindkettőben külön-külön megpróbáltam. A mappát létrehozta, de a szinkronizáláskor a Thunderbird-ből eltüntette, a Gmail-ban meg se jelentek a levelek csak az üres mappa.
Nortek · 1 hó
Ha az újra létrehozott mappába egy noname levelet tennél, és úgy próbálnád meg a dolgot?
oroszlán · 1 hó
Kedves segítők!
Vagy 20 szor megpróbáltam visszaállítani és ne kérdezzétek, hogy hogyan, de sikerült. A Gmailban létrehozott egy frissítések mappát a Thunderbird-ben meg az összes levél közé tette be a TÖRÖLNI TILOS tartalmát. A Gmail-ban áthelyeztem a frissitések alatt levőket a TÖRÖLNI TILOS-ba és szinkronizáltam a Thunderbird-el, így most MINDEN A HELYÉN VAN. Megvan minden levél. Köszönöm szépen a segítségeteket.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

tekken, eleka75
  • 5 Vendég
  • 148 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!