Win7x86ról Win10x64re telepités ssd,hdd-vel.

A hirek közt található, hogyan telepitsünk pendrive,ill. dvd nélkül (merevlemezzel) Win10-et, de ez csak 32-ről 32bites op. rendszerre jó. Lehet-e 32-ről 64 bites rendszert telepiteni?
keftui · 1 hó
A válasz a hivatkozott cikkben megtalálható az első bekezdésben, mely szerint: "A Windows 10-nél korábbi rendszereken egyes lépések eltérőek lehetnek. Azt is fontos tudni, hogy például 32 bites rendszerről így nem lehet 64 bitesre váltani...
Anonymuos · 1 hó
Én nem tudom, hogy ezt most komolyan kérdezed e? Smile
Nem, csak tiszta telepítéssel tudod megtenni, áttelepíteni nem tudod.
Logiman · 1 hó
Csak bit rendszeren belül alkalmazható ez az eljárás, de!
Több éve kitalált módszer ez, és Én több éve használom is. Még mindig kavarodás van az ISO-ból megnyitott sima setup jobb klikkes futtatása, és a cikkben leírt parancssorral történő futtatás között. Ezzel a módszerrel tiszta telepítést hajthatunk végre, hiszen ugyan úgy formázhatóak a kívánt partíciók mint ahogy DVD-ről, vagy pendrive-ról. Persze amelyiken elkészítettük a telepítőt az ne formázzuk, de gondolom ez evidens, hiszen jobb esetben hagyományos módszer esetén sem formázzuk a tároló meghajtóinkat, partícióinkat.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 1 Vendég
  • 154 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!