Windows 10 20H2 Battery Drain

Esetleg valaki tudna mondani bármit a battery drain megoldásáról? Clean Install telepítés után, (eleve 20H2 telepítek) a laptop kikapcsolt állapotban egy éjszaka alatt 10-20%-ot is merül. Ezt többféle márkájú, típusú laptop esetén is tapasztaltam már. Illetve vadonatúj akkumulátorral is.
Megköszönném ha valaki tudna rá valami megoldást. A gépet leállítás paranccsal kapcsolom ki, tehát nem hibernált vagy sleep módban van.
Kicsit olyan ez nekem mintha nem kapcsolna akkor sem ki teljesen a gép és fogyasztana.
Ez a kérdés a kérdező által, vagy mivel 30 nap elteltével sem került megoldásra, a rendszer által zárolva lett. A kérdező, vagy egy adminisztrátor később újra megnyithatja ezt a kérdést.
szucsgyuri · 6 hó
ITT felsorolnak egy halom lehetőséget a problémád megoldására, így én nem is részletezem.
feherhollo · 6 hó
Rendben, tesztelni fogom, de érdekes, hogy csak Windows 10 2004 és 20H2 verziónál jelentkezik a hiba. 1909-el egyik gépen sem. Tesztelem ezeket a beállításokat, de azért ez milliókat érint és nonszensz, hogy így kelljen trükközni vele, különben megeszi az akksidat. Thinkpad L490-nél például 5napig nem kapcsolod be a gépet, 100%-ról 13%-ra húzza. HP Elitebook 820 G2 5nap alatt teljesen 0-ra.
szucsgyuri · 6 hó
Ha müködik, írd meg, melyik. Hadd okuljanak mások is.
Anonymuos · 6 hó
Szücsi bácsi, ő szerette volna a témát kibeszélni. Smile
Posztjai ritkák, mint a fehér holló.

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

fraudmilton
  • 7 Vendég
  • 146 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,258 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!